Chembuster extra klein voor in de kinder(slaap)kamer

Chembuster extra klein voor in een kinder/babykamer.

Gewicht 143 gr. lengte 7 cm diameter 4,5 cm

De werking van de chembuster is als een positieve levensenergie generator die continue een harmonieuze energiebalans genereert. Omdat vaak een (draadloze) babyfoon en andere vormen van verstorende energieën aanwezig kunnen zijn in een kinder/babykamer. Dan is het fijn als deze ruimte ook voor het kind wordt gezuiverd, energetisch wordt gereinigd en opgeschoond. Dit te verbetering van de universele levensenergie. De chembuster reinigt mede ook de belastende energie uit het persoonlijke energetische veld (aura). 

Het koperdraad wat om (in de middelste pijp) het Lemurische zaad kristal is gedraaid, komt er aan de onderkant weer uit, dit voor een gronding/aarding van de chembuster.

Verder zit er in elk pijpje een herkimer en een wat kleinere Lemurische zaad kristal.

Gebruikte materialen;
Stenen die van nature al bescherming geven tegen elektromagnetische straling; Shungite, Toermalijn, Herkimers, Lemurisch zaad kristal, Amethist, Fluoriet, Rozenkwarts, Sodaliet, Amazoniet, Bergkristal, Unakiet, Serpentijn

Liquid Light Frequencies Healing arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self
, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper

De werking van de chembuster is als een positieve levensenergie generator die continue een harmonieuze energiebalans genereert. Omdat vaak een (draadloze) babyfoon en andere vormen van verstorende energieën aanwezig kunnen zijn in een kinder/babykamer, is het fijn als deze ruimte ook voor het kind wordt gezuiverd, energetisch wordt gereinigd en opgeschoond. Dit te verbetering van de universele levensenergie. De chembuster reinigt mede ook de belastende energie uit het persoonlijke energetische veld (aura). 

Lemurisch zaad kristal 

De lemurische energie is bijzonder liefdevol. Lemurisch Zaad Kristallen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed. 
Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm wordt ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. 
Lemurisch Zaad Kristallen zijn zeer goed om blokkades en gaten in de aura mee te dichten. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen