Chembuster shungite handformaat voor in de tas, auto en bij stralingsbronnen.

€35,00
* Stukprijs: €0,00 /

Chembuster extra klein voor in tas/auto/hand formaat.

Ook voor onder andere de straling die in de auto wordt veroorzaakt, komt veelal door de elektromagnetische velden van de draadloze apparatuur (bv. navigatiesysteem) en zendmasten langs de route. Dit is erg belastend voor het fysieke lichaam en kan zich uiten in o.a. concentratieverlies, hoofdpijn, vermoeidheid, enz. Orgonite schoont de belastende gevolgen van o.a 5G straling en elektrosmog ook tijdens de reis.

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste chembuster. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)

Gewicht 143 gr. lengte 7 cm diameter 4,5 cm

Het koperdraad wat om (in de middelste pijp) het Lemurische zaad kristal is gedraaid, komt er aan de onderkant weer uit, dit voor een gronding/aarding van de chembuster.

In elk pijpje is een Herkimer en een wat kleinere Lemurische zaad kristal verwerkt.

Verwerkte materialen; Shungite, Toermalijn, Herkimers, Lemurisch zaadkristal, Amethist, Fluoriet, Rozenkwarts, Sodaliet, Amazoniet
Bergkristal, Unakiet, Serpentijn

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden.

Light Frequencies Healing arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self
, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper

Lemurisch zaad kristal 

De Lemurische energie is bijzonder liefdevol. Lemurisch Zaad Kristallen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed. 
Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm wordt ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. 
Lemurisch Zaad Kristallen zijn zeer goed om blokkades en gaten in de aura mee te dichten. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen