Tuin/balkon Chembuster op aanvraag.

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Een tuin chembuster maak ik in overleg met de klant op maat. De prijs is afhankelijk van de gekozen afmetingen en de overige toegepaste materialen.

Een tuin/balkon chembuster schoont de energie op van de milieutechnische vervuilingen die in de lucht hangen in grote omtrek en hoogte.

De energie die de chembuster produceert, wordt ook wel orgone of levensenergie genoemd. De verwerkte kwartskristallen hebben ook o.a. de eigenschap om energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen. De Bergkristal met bladgoud en zilver bovenin versterkt de uitstoot van de orgone energie, die in de orgonite basis ontstaat en wordt versterkt door de geleiding van de koperen buizen.

De energie wordt vanuit de orgonite basis verspreid als een krachtige energetische fontein.

De chembuster zorgt voor een transformatie van negatieve orgone energie (zoals b.v. elektro-smog) en bevordert positieve levens energie, dit is een continue werking. De chembuster /levens-energie generator is in staat om elektromagnetische velden te neutraliseren van bv. computers, dect telefoons, I-pad, wi-fi, smartphones, magnetronovens, etc. Door deze negatieve straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving.

Het blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan.

Door het gebruik van de chembuster (zowel een grote voor buiten, als een kleinere energiefontein die in de vitrine staat, voor binnen) gaat de positieve levens energie weer stromen zowel fysiek als in je omgeving.

Hierdoor ontstaat de natuurlijke positieve balans en ervaar je ook dat klachten zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen. Deze chembusters zijn persoonlijk door mij geactiveerd met de Kundalini energie van de aarde waardoor ze ook goed geaard zijn en zo optimaal hun werking kunnen doen. Ik maak ook chembusters speciaal op maat. Deze zijn energetisch afgestemd op de personen en de woonomgeving.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »