Tuin/balkon Chembuster op aanvraag.

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Een tuin chembuster maak ik in overleg met de klant op maat. De prijs is afhankelijk van de gekozen afmetingen en de overige toegepaste materialen.

Onder in de voet van de chembuster is een aparte aardingspijp bewerkt met orgonite geplaatst.
Deze wordt er los bij geleverd.
Dit zorgt voor een stevige aarding en gronding. En natuurlijk voor doelgerichte geleiding van de energie.
Zo boven, zo beneden.

Een tuin/balkon chembuster schoont de energie op van alle soorten straling zoals 5G en milieutechnische vervuiling (zoals b.v. chemtrails) die in de lucht hangen in grote omtrek en hoogte.

De energie die de chembuster produceert, wordt ook wel orgone of levensenergie genoemd. De verwerkte kwartskristallen hebben ook o.a. de eigenschap om energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen. De Bergkristal met bladgoud en zilver bovenin versterkt de uitstoot van de orgone energie, die in de orgonite basis ontstaat en wordt versterkt door de geleiding van de koperen buizen.

De energie wordt vanuit de orgonite basis van de chembuster verspreid als een krachtige energetische fontein.

De chembuster zorgt voor een transformatie van negatieve orgone energie (zoals b.v. elektrosmog) en bevordert positieve levens energie, dit is een continue werking. De chembuster /levens-energie generator is in staat om elektromagnetische velden te neutraliseren van bv. computers, dect telefoons, I-pad, wi-fi, smartphones, magnetronovens, etc. Door deze negatieve straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving.

De belastende straling blokkeert de natuurlijke vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan.
Door het gebruik van de Chembuster wordt de verstorende energie opgeschoond en gaat de positieve levens energie weer stromen zowel fysiek als in je omgeving.
Je ervaart hierdoor meer rust om je heen, kunt je beter focussen, komt weer in je eigen natuurlijke energetische balans, jouw natuurlijke staat van zijn. 

Hierdoor ontstaat de natuurlijke positieve balans en ervaar je ook dat klachten zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen. Alle chembusters zijn persoonlijk door mij geactiveerd met de energie vanuit de kern van de aarde, waardoor ze ook goed geaard zijn en zo optimaal hun werking kunnen doen. Ik maak ook chembusters speciaal op maat. Deze zijn energetisch afgestemd op de personen en de woon/leef omgeving.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen