Chembuster power pipe met lemurisch zaadkristal

Chembuster Power Pipe met Lemurisch Zaadkristal

Gewicht 361 kg. diameter 5,5 cm x 9 cm hoog.

Dwars door deze chembuster loopt een koperdraad, vanaf de buitenkant onderkant tot bovenop aan in de spiraal is een Lemurisch Zaadkristal geplaatst. Dit voor een goede gronding, afvoer en geleiding van de energie.

Toegepaste Materialen;
Toermalijn, Arkansas Bergkristal, Shungite, Herkimers, Unakiet, Serpentijn, Bergkristal, Amethist, Rozenkwarts, Lemurisch zaad kristal

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Universal Peace and Balance
, geeft je vertrouwen dat je in balans en vrede kunt leven met de vele nieuwe keuzes en nieuwe werkelijkheden die zich openen voor jou. Het geeft vertrouwen dat je vanuit intuïtie altijd op de juiste plek bent in het juiste moment. Terwijl jij in een meer ontspannen en speelse staat bent, is alles meer in eenheid en afstemming met elkaar.

Koper, Messing, Aluminium

Er is een koperen 22mm pijp met daarin o.a. Herkimers en Lemurisch zaad kristal verwerkt. De hele pijp is gevuld met orgonite.

De schone getransformeerde levensenergie o.a. vanuit de pijp en dwarrelt daarvandaan verder uit.
De verwerkte kwartskristallen hebben ook o.a. de eigenschap om energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen.
De Chembuster zorgt voor een transformatie van negatieve orgone energie (zoals elektrosmog) en bevordert positieve levens energie, dit is een continue werking. De Chembuster/levens energie generator is in staat om elektromagnetische velden te neutraliseren van de moderne draadloze technologie zoals WiFi en andere verstorende energieën.

Door de schadelijke belastende straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving.

De belastende straling blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan. Door het gebruik van de Chembuster wordt de verstorende energie opgeschoond en gaat de positieve levens energie weer stromen zowel fysiek als in je omgeving.

Hierdoor ontstaat de natuurlijke positieve balans en ervaar je ook dat klachten die kunnen zijn ontstaan door de belastende straling zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen. Deze Chembuster is persoonlijk door mij geactiveerd met de Kundalini energie vanuit het nulpunt van de aarde. Dit maakt dat de chembuster in combinatie met de koperen (aardings)draad goed is geaard/gegrond en optimaal de positieve levensenergie continue kan genereren.

Lemurisch zaad kristal 

De lemurische energie is bijzonder liefdevol. Lemurisch Zaad Kristallen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed. 
Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm wordt ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. 
Lemurisch Zaad Kristallen zijn zeer goed om blokkades en gaten in de aura mee te dichten. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen