Orgone Orgonite hanger bescherming tegen elektrosmog en schadelijke straling.

€14,50
* Stukprijs: €0,00 /

Orgonite Hanger driehoek gevuld met orgonite en edelstenen en mineralen.  

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste hanger. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G, negativiteit.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots.

Gewicht 13 gram 3 cm breed x 3 cm diep.

Inhoud van elke hanger; Shungite, Bergkristal, Toermalijn, Herkimer, Rozenkwarts, Amethist, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Fluoriet

Licht remedies Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

koper, Messing

Genereert optimale bescherming tegen alle vormen van belastende straling. De orgonite bestaat uit een basismix van metaal en kwartskristallen welke de eigenschap hebben om etherische-energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen. Verder worden er ook edelstenen/mineralen toegevoegd, die van nature ook bescherming geven tegen straling.
In het dagelijks leven worden we continue belast/geprikkeld met de schadelijke energie van elektrosmog (EM velden). Deze belasting werkt direct in op onze levensenergie, wat ook fysieke klachten kan veroorzaken. De zijn elektromagnetische golven veroorzaakt door o.a. mobieltjes, magnetrons, Wi-Fi, routers, computers, I-pad, Tablet, umts en gsm masten, dect telefoon/babyfoons, hoogspanningsleidingen, enz.

Orgonite schoont de belastende energie op en reinigt ook ruimtes zoals b.v een slaap/woonkamer, maar ook onze eigen energieveld (aura). De energie van orgonite werkt aardend en harmoniserend en heeft een positieve invloed op onze levensenergie. De orgonite werkt als positieve energie transformator.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen