orgone orgonite hanger Atlantisiet, persoonlijke bescherming tegen stralig.

€25,00

Hanger Atlantisiet met orgonite.

Doordat de Atlantisiet is gevuld met orgonite, wordt de werking van orgonite energie extra versterkt mede door de energetische werking van de Atlantisiet steen.

Gewicht 14 gram diameter breed 2 cm x 2 cm lang
(kan iets verschillen per hanger)

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G, negativiteit.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots.

Toegepaste materialen; Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts.

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

De Healing Arts lichtsprays
bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper voor de geleiding van de orgone energie.

Atlantisiet is een combinatie van Serpentijn met Stichtiet.

Stichtiet maakt zachter en stimuleert begrip, medeleven, vergevingsgezindheid en het uiten van liefde en vriendschap. De steen beschermt tegen negativiteit van binnen uit en van buiten af en maakt zowel emotioneel als fysiek weerbaarder. Stichtiet vermindert verlegenheid en remmingen en helpt genieten van het leven. Het activeert de Kundalini energie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op neurologische aandoeningen zoals bijvoorbeeld dementie, Alzheimer, Parkinson en hernia.

Serpentijn brengt balans in lichaam en geest en helpt negatieve energie en straling buiten houden. De steen werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress en zorgt voor innerlijke rust. Ook bij conflicten bevordert de steen evenwicht en stimuleert tot het sluiten van een compromis. Seksuele problemen veroorzaakt door gespannenheid worden verminderd. Spiritueel bevordert de steen spirituele vermogens en is zeer geschikt om een meditatie te ondersteunen. Fysiek brengt de steen ook evenwicht. Serpentijn werkt reinigend, ontgiftend, pijnstillend en ontkrampend.

Naast de algemene eigenschappen van stichtiet en serpentijn heeft atlantisiet, zoals de naam al doet vermoeden, een speciale connectie met de kennis en energie van Atlantis

0 sterren op basis van 0 beoordelingen