Orgonite stralingswerende raamhanger met de Flower of Life

Orgonite Stralingswerende raamhanger met de Flower of Life basis

Biedt bescherming tegen de schadelijke effecten en de nadelige gevolgen van o.a elektrosmog en milieutechnische vervuiling. 
De basis raamhanger is zo gemaakt dat je zelf je creativiteit eraan kunt meegeven, wat bij jou past.

Gewicht 94 gram, diameter 7 cm x 1.5 cm hoog 

Toegepaste materialen; Shungite, Zwarte Toermalijn, Amethist, Rozenkwarts, Herkimers, Bergkristal, Fluoriet, Amazoniet, rode jaspis, serpentijn, Unakiet

Liquid Light Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Flower of Life symbool, de energie van Heelheid en de Geometrie van de Oorspronkelijke Schepping. Ook voor ontstoring ook van disharmonieuze energie.

Messing
Brons

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »