Mini Chembuster keuze uit; Tijgeroog, Malachiet, Rode Jaspis, Shungite, Sodaliet, Seleniet/Calciet

€20,00
* Stukprijs: €0,00 /

Mini Chembuster keuze uit; Tijgeroog, Malachiet, Rode Jaspis, Shungite, Sodaliet, Seleniet/Calciet

Gewicht 165 gr kan iets verschillen diameter 5 cm, hoogte 6,5 cm.

De chembuster is geschikt voor b.v. op je bureau, of kleine ruimtes
Het biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van mobiele telefoons en andere draadloze technologie.
De middelste pijp is van koper en bij sommige chembusters is het koper verchroomd, hier in is een Lemurisch zaad kristal met herkimers erin verwerkt.

Toegepaste materialen;
Amethist
Lemurisch zaad kristal
Shungite
Toermalijn
Bergkristal
Amazoniet
Rozenkwarts
Unakiet
Serpentijn
Herkimers diamanten

Liquid Light Frequencies;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Metaal; RVS, Staal, Messing en koper

Bij bestelling graag de steensoort of kleur aangeven.

De energie die de chembuster produceert wordt ook wel orgone of levensenergie genoemd. De verwerkte kwartskristallen hebben ook o.a. de eigenschap om energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen. De chembuster zorgt voor een transformatie van negatieve orgone energie (zoals elektrosmog) en bevordert positieve levens energie, dit is een continue werking. De chembuster oftewel levens energie generator is in staat om elektromagnetische velden te neutraliseren van bv. computers, dect telefoons, I-pad, wi-fi, smartphones, magnetronovens, etc. Door deze negatieve straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en de leefomgeving. Het blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan. Door het gebruik van de chembuster gaat de positieve levens energie weer stromen zowel fysiek als in je omgeving. Hierdoor ontstaat de natuurlijke positieve balans en ervaar je ook dat klachten zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen.
Alle chembusters zijn persoonlijk door mij geactiveerd met de Kundalini energie van de aarde waardoor ze ook goed geaard zijn en zo optimaal hun werking kunnen doen.

Lemurisch zaad kristal 

De lemurische energie is bijzonder liefdevol. Lemurisch Zaad Kristallen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed. 
Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm wordt ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. 
Lemurisch Zaad Kristallen zijn zeer goed om blokkades en gaten in de aura mee te dichten. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen