Orgone Chembuster met Citrien, Chrysocolla, Seleniet, Arkansas kristal, Orpiment, Gele Calciet

€155,00

Orgone Chembuster met Orpiment, gele Calciet, Seleniet, Chrysocolla, Arkansas Kristal, Citrien.     
 
Gewicht 2.088 kg diameter 12 cm x 23 cm hoog.

Inhoud; Himalaya kwarts, Seleniet, Orpiment, Citrien, Gele Calciet, Shungite, Toermalijn, Herkimers, Lepidoliet, Arkansas Bergkristal, Amethist, Rozenkwarts.


Licht remedies Healing Arts;

Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij  jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën  zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Messing, Brons, Aluminium
Het iriserende Flower of Life symbool op de onderkant

De koperen pijpen zijn bewerkt met een gele poedercoating. Dit omdat het de buitenkant van de pijp isoleert waardoor en een nog geconcentreerde energiestroom van binnen ontstaat en uitstoot. Tevens is de chembuster hierdoor weer en windbestendig.
Er zijn in alle pijpjes Herkimers verwerkt, bovenop Himalaya kwarts en op de middelste pijp is een bergkristalcluster met insluitsel geplaatst.

De Chembuster zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog) en bevordert positieve levens energie ook wel orgone energie, dit is een continue werking. De schone getransformeerde levensenergie gaat vanuit de pijpen en dwarrelt daarvandaan verder uit de ruimte in. De Chembuster/levensenergie generator is in staat om elektromagnetische velden op te schonen van de moderne draadloze technologie zoals WiFi en andere verstorende energieën.
Door deze schadelijke belasting van straling ontstaat er een verstoorde energiebalans van zowel het lichaam als de leefomgeving.

De belastende straling blokkeert de natuurlijke vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan.
Door het gebruik van de Chembuster wordt de verstorende energie opgeschoond en gaat de positieve levens energie weer stromen zowel fysiek als in je omgeving.
Je ervaart hierdoor meer rust om je heen, kunt je beter focussen, komt weer in je eigen natuurlijke energetische balans, jouw natuurlijke staat van zijn. 
Ook kunnen de klachten die zijn ontstaan door de belastende straling zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »