Orgone Chembuster met Lemurische Hematietkwarts, Rode Calciet, Aragoniet in Calciet en Shungite

€175,00

Orgone Chembuster met Lemurische Hematietkwarts, Rode Calciet, Aragoniet in Calciet en Shungite.
Voor het ontstoren van disharmonieuze energie, 5G straling of om in een grid te plaatsen.

Gewicht 2205 gr. diameter 12 cm x 26 cm hoog.

Dwars door deze chembuster loopt een koperdraad, vanaf de buitenkant onderkant tot bovenop aan de spiraal van de Bergkristalbol. Dit is erg belangrijk voor een goede gronding, afvoer en geleiding van de energie, omdat de chembuster een continue werking heeft. Zo boven zo beneden. 

Toegepaste Materialen; Aragoniet in calciet, Hematietkwarts, Rode Calciet, Bergkristalbol, Arkansas kristal, Amazoniet, Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Bergkristal, Lemurisch zaad kristal, Serpentijn, Amethist, Rozenkwarts

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden.
De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Higher Love stemt af op de golflengten van heelheid, innerlijke vrede, liefde en vreugde. Het ondersteunt je eenheidsbewustzijn.

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 

Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Aluminium, Koper, Messing

De pijpen zijn van koper met een rode kleur poedercoating. 
Bovenop is een Bergkristalbol geplaatst. Verder zijn er in alle pijpen Herkimers en Lemurisch zaad kristal verwerkt. 
De poedercoating isoleert de buitenkant van de pijp, waardoor er een nog geconcentreerde orgone energiestroom van binnenuit ontstaat en uitgestoten wordt.

De Chembuster zorgt voor een transformatie van negatieve energie zoals elektrosmog, 5G straling en bevordert positieve levens energie ook wel orgone energie, dit is een continue werking.
De schone getransformeerde levensenergie komt vanuit de pijpen en verspreid zich daarvanuit verder uit de ruimte in. De Chembuster ook wel levensenergie generator, is in staat om de mogelijke schadelijke effecten afkomstig van elektromagnetische velden te zuiveren.
Deze elektrosmog komt van o.a. van de moderne draadloze technologie zoals Wi-Fi, routers, enz.
Maar ook de andere verstorende energieën zoals geopatische belasting of emotionele vervuiling dat afkomstig is door de leefomgeving wordt in het reinigende effect van de chembuster meegenomen.

De belastende straling brengt de natuurlijke vrije levensenergie stroom uit balans, waardoor er een verstoorde energiebalans van zowel het lichaam als de leefomgeving kan ontstaan. Met als gevolg fysieke klachten door de overprikkeling.
Door het gebruik van de Chembuster wordt de verstorende energie opgeschoond en uitgebalanceerd.
En gaat de positieve levens energie weer op een natuurlijke manier stromen zowel fysiek als in je omgeving.
Je ervaart hierdoor meer aarding en rust om je heen, kunt je beter focussen, komt weer in je eigen natuurlijke energetische balans, jouw natuurlijke staat van zijn. 
Ook kunnen de klachten die zijn ontstaan door de belastende straling zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, minder zicht, migraine, verminderde weerstand, burn-out klachten, overprikkeling, concentratieproblemen  verminderen of oplossen. 

Aragoniet Calciet de energie van de steen gaat ook over oordelen, oordelen over jezelf of over anderen, maar ook over slachtofferschap. Je zit vast als je oordeelt. De steen helpt je hieruit te komen. Wat willen we niet zien van onszelf, welke delen vinden we niet mooi of welke eigenschappen van onszelf vinden we niet fijn. Wat is het nog waarin jij je verstopt voor de wereld, wat zijn de delen waarin jij je klein maakt. De delen waar je je voor schaamt. Wat vind je niet fijn om te zien, waar sluit je je ogen voor. De vraag is ook bij velen, hoe kun je nu je eigen wereld creëren terwijl er zoveel om je heen niet fijn is. Je schuldig voelen dat jij het goed hebt.
De steen leert je dat je de hele wereld niet op je nek hoeft te dragen. Kijk wat je kunt doen in je directe omgeving. Begin bij jezelf om de wereld mooier te maken. “Be the Change”. De steen heeft ook een energie van; Er wordt aan mij voorbijgelopen, ik ben niet mooi of interessant genoeg, maar aan de andere kant voel je ook een prachtig licht in de steen. Als je je verstopt voor de wereld, omdat deze te hard voor je is en je meer leeft in je droomwerelden, omdat deze veilig en prettig voor je voelen, kan deze steen je helpen. Deze helpt je te aarden en je in je waarde zetten, jezelf te accepteren hoe je bent. Zonder jezelf met anderen te vergelijken of aan een bepaald ideaal te voldoen. Uniek durven te zijn.
Je unieke schoonheid te zien, de schoonheid in alles te kunnen zien. In deze steen zitten van binnen zoveel kleuren. Alle prachtige kleuren bij elkaar in een kommetje geeft de kleur donkerbruin, maar in de oorsprong zitten allemaal schitterende kleuren. Deze steen stimuleert het leven van je diepste wensen en verlangens van je hart, te zijn wie jij bent.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen. Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.

Rode calciet geeft energie en wilskracht. Het vermindert angst en blokkades en heeft een positieve werking op de heupen en benen.

Lemurische Hematietkwarts is een aardende en beschermende steen. Het hematiet in de steen heeft een uitermate positieve invloed op het bloed en voorkomt dat negatieve energieën in de fijnstoffelijke lichamen terechtkomen. Hij helpt het spirituele licht in je lichaam te aarden, tevens helpt hij de goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in het fysieke lichaam te activeren.
Deze steen geeft veel energie en vitaliseert, verjongt, maakt blij en werkt zeer goed als u zich verloren of hopeloos voelt.  Hematietkwarts herstelt de hoop en het vertrouwen in de toekomst en maakt de geest sterker. 
Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelf genezend vermogen, ze worden gebruikt voor heling op alle niveaus.
Lemurische Hematietkwarts helpen dat trauma’s en nare ervaringen uit het verleden je sterker maken, dat ze bij je evolutie horen en je groei bevorderen en helen gaten in de aura en herstellen blokkades in meridianen. Goed voor vrouwen die zeer verlegen zijn en zich moeilijk kunnen uiten, door deze steen leren ze hun ‘mannetje’ te staan. 
Hematiet in kwarts heeft een positieve invloed op de bloedsomloop, de aanmaak van rode bloedcellen, de bloedkwaliteit, nieren, weefselherstel, psychische onrust, depressie slapeloosheid en herstelt het evenwicht tussen yin en yang.

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt en ontgift de steen het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek verbetert de steen de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid.

Lemurisch zaad kristal De lemurische energie is bijzonder liefdevol. Lemurisch Zaad Kristallen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed. 
Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm wordt ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. 
Lemurisch Zaad Kristallen zijn zeer goed om blokkades en gaten in de aura mee te dichten. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden.

Bergkristal; is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Arkansas bergkristallen zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië. De energie is heel erg zacht. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

Herkimmer diamant: Dit zijn kristallen met een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. 
Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert de mediamieke gave. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij inter-dimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.  

Sahasrara is Sanskriet voor duizendvoudig en is het zevende chakra volgens de tradities binnen het hindoeïsme en yoga.
Sahasrara is waar de geest eindelijk tot rust komt om te voltooien en vindt vervulling in het verenigen van de kennis.
Het Sahasrara symbool staat voor de lotusbloem met duizenden blaadjes. Deze staan weer voor een eenheid van alle verschillende aspecten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen