Orgone chembuster met Visocalciet, oranje Calciet, Palo Santo,Shungiet, Goud Topaas

€175,00

Orgone Chembuster met Shungiet, Visocalciet de Calciet met Zeven mineralen uit de vallei van de piramides in Bosnië, Laserkwarts, Goud Topaas, Heilig Hout/Palo Santo, Oranje Calciet.

Gewicht 2149 gr. diameter 11 cm x 26 cm hoog.

Dwars door deze chembuster loopt een koperdraad, vanaf de onderkant tot bovenop aan de spiraal van de Lemurian Bergkristal punt. Dit voor een goede gronding, afvoer en geleiding van de energie.

Toegepaste Materialen; Visocalciet, Palo Santo, Oranje Calciet, Laserkwarts, Bergkristalpunten en dubbeleinders, Arkansas kristal, Amazoniet, Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Bergkristal, Unakiet, Lemurisch zaad kristal, Serpentijn, Amethist, Rozenkwarts

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

Licht remedies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper, aluminium, messing

De pijpen zijn van koper met een oranje kleurige poedercoating bewerkt. 
Bovenop is een Lemurian Bergkristal punt geplaatst. Verder zijn er in alle pijpen Herkimers en Lemurisch zaad kristal verwerkt. 
De poedercoating isoleert de buitenkant van de pijp, waardoor er een nog geconcentreerde energiestroom van binnenuit ontstaat en uitgestoten wordt.

De Chembuster zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog) en bevordert positieve levens energie ook wel orgone energie, dit is een continue werking. De schone getransformeerde levensenergie gaat vanuit de pijpen en dwarrelt daarvandaan verder uit de ruimte in. De Chembuster/levensenergie generator is in staat om elektromagnetische velden op te schonen van de moderne draadloze technologie zoals WiFi en andere verstorende energieën.
Door deze schadelijke belasting van straling ontstaat er een verstoorde energiebalans van zowel het lichaam als de leefomgeving.

De belastende straling blokkeert de natuurlijke vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan.
Door het gebruik van de Chembuster wordt de verstorende energie opgeschoond en gaat de positieve levens energie weer stromen zowel fysiek als in je omgeving.
Je ervaart hierdoor meer rust om je heen, kunt je beter focussen, komt weer in je eigen natuurlijke energetische balans, jouw natuurlijke staat van zijn. 
Ook kunnen de klachten die zijn ontstaan door de belastende straling zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen.

Shungiet biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling (bijvoorbeeld de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere apparatuur) en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt en ontgift de steen het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek verbetert de steen de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid.

Lemurisch zaad kristal De lemurische energie is bijzonder liefdevol. Lemurisch Zaad Kristallen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed. 
Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm wordt ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. 
Lemurisch Zaad Kristallen zijn zeer goed om blokkades en gaten in de aura mee te dichten. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam aarden.

Visocalciet, het Zeven Mineralen Kristal uit de piramide vallei in Bosnië.
Het kristal brengt heling op dieper niveau en geeft je energie en vitaliteit, bijvoorbeeld na een drukke periode, of als je uitgeput bent door energieverlies. Het kristal brengt je ook innerlijke rust, vrede en sereniteit.
Indien het Zoïsiet, de blauwgroene, tot grijze aders zich tonen, dan werkt het kristal op zowel DNA niveau, als op bewustzijnsverruiming. 
Boviswaarde van deze kristallen ( tot 750 gram) ligt tussen de 50.000 - 70.000 Bovis.

Bergkristal bestaat uit zuiver silica. De cellen van al onze weefsels bevatten dat stof, vooral huid, haar, botten, nagels en tanden. Daarom heeft bergkristal een helende werking op alle klachten die te maken hebben met huid, haar, botten, tanden en nagels.
Wat bergkristal vooral doet, is de aura zuiveren, reinigen en versterken.

Groene calciet deel van het hartchakra. Wist het lichaam van bacteriële infecties. Geeft verkoeling aan koorts en ontsteking, kalmeert en versterkt de bijnieren, stimuleert ontgifting en helpt bij maag-, lever- en galklachten. Beschermt tegen artritis en artrose, borstkanker, gezichtsverlamming. Tegen hartziekten en longaandoeningen. Stimuleert de thymus. Versterkt het immuunsysteem.

Mangano-calciet (ondoorzichtig lichtroze): versterkt het hart, normaliseert het hartritme. Goed voor de bloedsomloop, bindweefsel, bloedvaten en huid.

Oranje calciet stimuleert de spijsvertering en het metabolisme, versterkt de darmen en het bindweefsel. Bevordert de opname van voedingsstoffen uit de maaltijd.

Wit calciet hoort kroonchakra. Stimuleert de groei van kinderen, stimuleert de spijsvertering, versterkt slijmvliezen, huid, darmen, bindweefsel, botten en tanden.

Citrien maakt deel uit van de solar plexus chakra en heeft een uitgesproken effect op de spijsvertering. Het stimuleert de galblaas, helpt de lever het bloed te ontgiften en versterkt de pancreas. Citrien versterkt het immuunsysteem, de blaas, de nieren en de darmen.

Zoisite (violet zoisite) geneest het DNA-niveau en heeft een ontgiftende werking. Het heeft de capaciteit om ons DNA te herprogrammeren naar de originele blauwdruk van de schepping.

Goudtopaas stimuleert persoonlijke kracht en ontwikkeling. Het helpt je dromen waarmaken en trekt succes, liefde en overvloed aan. De steen geeft vertrouwen, maakt positief, optimistisch en stimuleert liefde, empathie en zelfrespect. Fysiek geeft goudtopaas kracht en energie en helpt bij vermoeidheid en uitputting. Het bevordert herstel na een operatie of ziekte en stimuleert de bloedcirculatie en weefselregeneratie. Het heeft een positieve werking op de lever, maag, nieren, blaas, galblaas, het hormoonstelsel, dementie, ziekte van Alzheimer, depressie en koude handen en voeten.

Palo santo brengt rust bij depressie, spanning en negatieve gevoelens. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »