Chembuster met Lemurian IJskristal, Sneeuwvlok Obsidiaan, Zwarte obsidiaan en Rookkwarts

€245,00

Orgone Chembuster met Obsidiaan en Lemurisch IJskristal.

Gewicht 2.528 kg diameter 12 cm, hoogte 30 cm.

Dwars door deze hele chembuster heen loopt een koperdraad, vanaf de buitenkant onderkant (spiraal) tot bovenop aan de spiraal van de Opaliet bol. Dit voor een goede gronding, afvoer en geleiding van de energie.

De koperen pijpen 22 mm zijn bewerkt met een witte poedercoating. Dit omdat het de buitenkant van de pijp isoleert waardoor en een nog geconcentreerde energiestroom van binnen ontstaat en uitstoot.

De schone getransformeerde orgone levensenergie gaat vanuit de pijpjes en dwarrelt daarvandaan verder uit. In elke pijp zijn Herkimers en Lemurisch zaad kristal verwerkt.
De verwerkte kwartskristallen tussen het metaal hebben ook o.a. de eigenschap om energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen.

Toegepast materiaal; Zwarte Obsidiaan, Sneeuwvlok Obsidiaan, Rookkwarts, lemurisch IJskristal, Fluoriet, Amethist, Lemurisch zaad kristal, Shungite, Toermalijn, Opaliet bol, Amazoniet, Rozenkwarts
Unakiet, Serpentijn, Herkimers

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden.

Light Frequencies Healing Arts;

Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Metaal; RVS, Aluminium en koper

Aan de onderkant is het symbool van de Levensbloem of Flower of Life; symboliseert de groei van al het leven en bevat de blauwdruk van de hele schepping. De flower of life heeft een helende werking en kan dus gebruikt worden om de effecten van straling te neutraliseren.

De energie die de chembuster produceert wordt ook wel orgone of levensenergie genoemd. De verwerkte kwartskristallen hebben ook o.a. de eigenschap om energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen.
De Chembuster zorgt voor een transformatie van negatieve orgone energie (zoals elektrosmog, 5G straling) en bevordert positieve levens energie, dit is een continue werking. De Chembuster/levensenergie generator is in staat om elektromagnetische velden te reduceren van de moderne draadloze technologie zoals WiFi en andere verstorende energieën.
Door de schadelijke belastende straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving, ook dieren hebben er last van.

De belastende straling blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan. Door het gebruik van de Chembuster wordt de verstorende energie opgeschoond en gaat de positieve levens energie weer stromen zowel fysiek als in je omgeving.

Hierdoor ontstaat de natuurlijke positieve balans en ervaar je ook dat klachten die kunnen zijn ontstaan door de belastende straling zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen.

Deze Chembuster is persoonlijk door mij geactiveerd met de Kundalini energie vanuit het nulpunt van de aarde. Dit maakt dat de chembuster in combinatie met de koperen aardingsdraad goed is geaard/gegrond en optimaal de positieve levensenergie continue kan genereren.

Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven. De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. De steen kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen en het feit dat sommige (zelf)inzichten ook erg confronterend kunnen zijn, kunnen gevoelige mensen deze steen beter onder begeleiding van een therapeut gebruiken of voor een andere steen kiezen (of voor een zachter werkende variant zoals apachetranen of sneeuwvlok obsidiaan). Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen. Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten.

Sneeuwvlok obsidiaan is een zacht werkende obsidiaan soort en bevordert innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht. De steen is goed voor de aders, het skelet en de ogen.

Rookkwarts is een sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen (lichaam, ziel en geest). Het is bij uitstek een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht. Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op angst (met name faalangst), nachtmerries, depressie en suïcidaliteit. De steen stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie. Rookkwarts beschermt tegen negatieve (elektromagnetische) straling (van bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons en tv toestellen) en andere negatieve invloeden uit de omgeving (wateraders, milieuvervuiling, etc.) en helpt bij het mediteren. Het is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden. Fysiek werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend en heeft een positieve werking op rugklachten, zenuwen, buik, heupen, bekken, benen, hoofdpijn, restless legs syndroom en de geslachtsorganen. Het kan tevens helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen.

De energie van Lemurische ijskristallen is sterk verbonden met de planeet Venus en het oude Lemurië. Deze kristallen werden gebruikt als healing instrumenten in de genezingstempels van Lemurië. De energie is zeer krachtig en helpt met het zuiveren en sterker maken van het hartchakra, verhogen bewustzijn en helpen het innerlijk licht te vergroten. Ze geven een gevoel van vrede en innerlijke stilte en zijn daarom heel behulpzaam bij het mediteren. Lemurisch ijskristal verlicht bij stress en opent de geest om innerlijke hulp en inspiratie te ontvangen.

De Lemurische kristallen helpen je helder-weten ontwaken. Ze worden ook wel Lemurische Licht kristallen genoemd omdat ze heel krachtig werken waar ze gewild zijn, daar stroomt de energie en versmelt het zich met liefde. Dit licht vergroot ook de capaciteit van de hersenen en ons bewustzijn wat een gevoel van vreugde geeft. Lemurisch ijskristal verzacht ook lichamelijke klachten. Door je te verbinden met hun kennis, die verbonden is met de healingtempels van Lemurië, wordt je onderwezen in hun geavanceerde genezingskunst.. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. Dit zijn echte ascensiekristallen. 
Lemurische ijskristallen zijn uitermate geschikt als doorstromers voor meer energie. 
Tevens geeft dit kristal nieuwe hoop, groei, geloof en goddelijk vertrouwen. Lemurisch ijskristal leert je af te stemmen op de aarde energie en zorgt ervoor dat je de wisselingen in energie beter aankunt. Hij helpt je klaar te maken voor de energetische veranderingen die op aarde plaats vinden en hierdoor je paranormale gave te ontwikkelen. Wanneer je met dit kristal mediteert, laat je lichaam oude energie uit de cellen los, zodat je lichaam in volmaakte staat kan komen, waarmee oude conditioneringen, afweermechanismen en oude egostukjes kunnen worden los gelaten.

Lemurisch zaad kristal 

De lemurische energie is bijzonder liefdevol. Lemurisch Zaad Kristallen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed. 
Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek. Kristallen met deze groeivorm wordt ook wel self-healer genoemd. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelfgenezend vermogen. Zeer goed bij stress en depressie. 
Lemurisch Zaad Kristallen zijn zeer goed om blokkades en gaten in de aura mee te dichten. Ze vergroten je bewustzijn terwijl ze tegelijkertijd energie afvoeren en het lichaam

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen