Orgone Orgonite cone met Lizardiet, Peridoor, Verdite, Prehniet en Shungite

€69,00

Orgone Orgonite cone met Bladgoud,  Lizardiet, Peridoot, Verdite en Shungite 

Gewicht 427 gr. diameter 8.5 cm x 9 cm hoog.

Toegepaste materialen; Bladgoud, Lizardiet, Peridoot, Prehniet, Verdite, Arkansas Bergkristal, Zwarte Toermalijn, Shungite, Herkimers, Rozenkwarts, Amazoniet, Bergkristalpunt

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

Light Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Free Your Way, vrij zijn, je unieke pad 'out of the box' vertrouwen in jouw werkelijkheid

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling.
Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Nano goud, is een supergeleider met deeltjes puur goud.

Lizardiet heeft een prachtige heldergroene kleur en wordt ook wel de Noorse Jade genoemd. Wetenschappers hebben ontdekt dat serpentijn het oudste mineraal op aarde is. Het wordt gevormd als zeewater het aardoppervlak raakt. Lizardiet reinigt de chakra’s en opent ze. Op het kruinchakra helpt het paranormale vermogens te openen en helpt je om de spirituele basis van het leven te begrijpen.
Op psychisch niveau helpt hij je om meer grip op je leven te krijgen. Hij brengt je geestelijk en emotioneel weer in balans en stuurt genezende energieën naar probleemgebieden.
Ook zeer krachtig voor het hartchakra. Lizardiet is één van de krachtigste stenen om de kundalini energie te laten stijgen. Deze steen verheldert blokkades en zorgt hij voor een betere doorstroming en een goede gezondheid. Deze stenen hebben complementerende kleuren en versterken elkaar. Zeer krachtige combinatie voor genezing en herstel.

Verdite oftewel Budstone is een steen van mededogen die hulp en begrip brengt voor het welzijn van iedereen. Vaak werd er toegang tot oude kennis waargenomen en geassimileerd. Dit maakt het een uitstekende steen voor het verkennen en herinneringen van vorige levens en het ophalen van informatie uit de oudheid. Verdiet stimuleert nieuwe levenskracht om je dromen waar te gaan maken. Verdite heeft ook de eigenschappen voor het zuiveren van energieën.
Verdite ondersteunt consistentie, stabiliteit, standvastigheid en is rustgevend voor de zenuwen en zintuigen. Het zuivert het bloed en ondersteuning bij emotionele problemen.

Prehniet brengt vreugde en vrede in je hart, de steen straalt vernieuwing en hoop uit. Hij verbindt het hart met de wil waardoor je zonder ego kan creëren. Het is een steen van onvoorwaardelijke liefde. Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen verminderen. De steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving. De steen verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen. Prehniet heeft een sterke connectie met de natuur.
De steen beschermt de aura, helpt visualiseren en is een goede steen om te gebruiken bij het mediteren. Fysiek kan prehniet ondersteunend helpen bij gewichtsvermindering omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op nachtmerries, fobieën en angsten. Goed bij rusteloosheid, woede en nervositeit.

Peridoot is een krachtige reiniger en beschermd de aura.
Peridoot neutraliseert vergiften op alle niveaus, zuivert de verfijnde en fysieke lichamen en de geest. Hij verlicht jaloezie, wrok en woede en vermindert stress. Hij vergroot het zelfvertrouwen en de assertiviteit zonder agressie. Hij opent, reinigt en activeert de chakra’s van hart en zonnevlecht en verwijdert oude bagage. Hij verscherpt de geest en opent nieuwe bewustzijnsniveaus. Hij helpt je verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen, vooral als je gelooft dat het allemaal de schuld van een ander is. Maakt je rustig om beter naar je innerlijk te kunnen luisteren. Hij laat je zien wat je doel is en leert je om bij je gevoel te komen en zodoende vanuit je hart te leven. Deze goede meditatiesteen zal je helpen oud karma op te lossen. Deze steen kanaliseert de energieën tussen hart, thymusklier, keel en kruin. Peridoot coördineert de linker- en rechterhersenhelft, wat goed is voor het evenwicht en stimuleert de kleine hersenen voor een betere motoriek en controle. Hoofd, nek en schouders zullen meer ontspannen aanvoelen, maar ook de armen. Hij versterkt de stofwisseling en is goed voor de huid. Verder is peridoot goed voor de ogen, maar ook het derde oog kan geactiveerd worden. 

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

Herkimmer diamant zijn kristallen met een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. 
Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert de mediamieke gave. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij inter-dimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen