Orgonite Pilon met Bladgoud, Arkansas kristal, Rookkwarts, Obsidiaan, Citrien

Orgonite Pilon met Bladgoud, Arkansas kristal, Rookkwarts, Obsidiaan, Citrien.

Een orgonite pilon reduceert de elektrosmog, EMS velden, Wi-Fi, de belastende gevolgen van schadelijke straling en energetische vervuiling. Een pilon is geschikt om plaatselijk een woonruimte, werkruimte of slaapkamer te ontstoren van disharmonieuze energie. De  pilon kan ook gebruikt worden om in een grid te plaatsen, maar je kunt er ook mee mediteren. De positieve energie die de pilon afgeeft is ter optimalisatie van de levensenergie, het  leefmilieu  en creëert een harmonieuze energiebalans. 

Gewicht 260 gram diameter 7.5 cm x 7 cm hoog.

Toegepaste materialen; Bladgoud, Arkansas Kristal, Rookkwarts, Obsidiaan, Citrien, Shungite, Toermalijn, Bergkristal, Herkimers, Amethist, Unakiet, Amazoniet, Serpentijn

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

New Earth, puurheid van de aarde. De remedie ondersteunt alles wat in en op de aarde leeft om mee te evolueren en in kracht toe te nemen. Voor water en voeding herstelt het de oorspronkelijke functie en energie.

Messing

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen