Orgone orgonite hanger met de vortex antenne verguld met 24k goud volgens Dr.Flanagan

€49,95

Orgone orgonite hanger met de vortex antenne volgens Dr. Flanagan

De vortex antenne is gemaakt van koper dat is verguld met 24k goud.

Gewicht 16 gr, doorsnede 4 cm (gewicht kan iets verschillen per hanger).

Toegepaste materialen;
Gouden Topaas, Golden Healer, Citrien, Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, laser kwarts, Arkansas kristallen, Serpentijn, Rozenkwarts.

De orgonite hangers zetten alle frequenties van negatieve energie (bv. 5G straling) om in positieve energie, transformeren de atmosfeerkationen in anionen, creëren een atmosfeer van balans en harmonie, ondersteunen alle energiefuncties van het fysieke lichaam.
Als je de orgonite hanger draagt, verhoogt je ook het energieniveau van jezelf waardoor je beter bestand bent tegen verstorende energieën uit je omgeving. De basisfunctie is het opnieuw configureren van de frequenties rond de atmosfeer die aanwezig zijn dicht bij de vortex antenne. Het zorgt ervoor dat de elektro-magnetische frequenties, van de elektronische apparatuur die je dagelijks gebruikt, ombuigt en harmoniseert. Het werkt als een stralingsblokker of stralingsbeschermer.

De energie van de orgonite hanger draagt bij aan:

Diepere ontspanning
Mentale helderheid
Verruiming van het Bewust-Zijn
Versterkt het immuunsysteem
Verhoogt synchroniciteit
Harmonizers voor verstorende energieën
Stemt de hele energiestructuur af met de hogere dimensies
Diepgaande meditaties 
Flow in de Creativiteit 
Vermindert stress
Betere concentratie
Regenereert lichaamscellen
Activatoren en versterkers van kwartskristallen
Versterkt en lijnt de chakra's uit

Golden healer is een krachtige genezer met zachte, vredige energie. Het is een breed inzetbaar instrument voor of hulpmiddel bij verschillende vormen van healing omdat het genezing op alle niveaus stimuleert en energie versterkt. Het werkt reinigend en bevordert de doorstroming van energie en ruimt hierbij blokkades op. Golden healer helpt contact maken met de gouden Goddelijke energie van de bron. De steen bevordert innerlijke rust en vertrouwen en geeft een gevoel van welzijn en vrede. Het helpt je om jezelf, je situatie en de wereld te accepteren. Golden healer werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem.

Goud Topaas wordt ook wel koningstopaas genoemd. Hij brengt het gouden licht van de zon op aarde en verlicht zwaarmoedige en depressieve gevoelens. Ook goed bij prikkelbaarheid en een slecht humeur. Goud topaas schenkt ons meer vreugde, versterkt onze wil en geeft een zonnig humeur, hij helpt je vanuit je eigen inzicht en innerlijke zonnekracht te handelen.
Heel goed voor kinderen die last hebben van faalangst, hij versterkt hun gevoel voor eigenwaarde. Hij werkt als een batterij, herlaadt het spirituele en fysieke lichaam en versterkt geloof en optimisme. Hij helpt je af te stemmen op de hoogste krachten in het universum en herinnert je aan je goddelijke oorsprong. Hij verleent charisma en vertrouwen en laat je trots op je vaardigheden zijn, terwijl je tegelijkertijd edelmoedig en openhartig blijft. Hij werkt heel goed op het hart- en zonnevlecht gebied. Goed bij hartzwakte, hartkloppingen of benauwdheid door het hart, maar ook dat je weer mensen kunt toelaten in je hart.
Goud Topaas is ook een goede steen bij algehele vermoeidheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Hij zorgt ook voor een goede doorstroming van het bloed en vocht en is goed bij bot- en spierpijnen. Hij stimuleert zenuwprikkels bij uitval, ongecontroleerde bewegingen, hernia of reuma. Bij braakneigingen door bijvoorbeeld misselijkheid, boulimia, anorexia of baby’s met buikkrampjes. Ook goed voor de lever, galblaas, darmen en blaas. Een onregelmatige menstruatie wordt verbeterd.

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen. Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen