Orgone Orgonite hanger Mount Shasta opaal

Orgone Orgonite Hanger van Mount Shasta opaal

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, negativiteit.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots. Doordat de Mount Shasta opaal is gevuld met orgonite, wordt de werking van orgonite energie extra versterkt mede door de energetische werking van de Mount Shasta Opaal.

Gewicht 14 gram diameter breed 2 cm x 2 cm lang
(kan iets verschillen per hanger)

Toegepaste materialen;
Shungite
Toermalijn
Herkimer
Amethist
Bergkristal
Amazoniet
Unakiet
Serpentijn
Rozenkwarts

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper voor de geleiding van de orgone energie.

Mount Shasta Opaal is een zeldzame Opaal afkomstig uit een van belangrijkste heilig plaats, vortex gebied van Moeder Aarde. Mount Shasta Opaal heeft een zeer voedende, hoge vibratie die een buitengewoon healend en zacht effect heeft. Mount Shasta is een heilige berg in het noorden van Californië.  Naast zijn zuiverende werking, helpt het je contact maken met hogere energieën.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »