Orgone Orgonite hanger Purper Obsidiaan

€25,00

Orgonite Hanger Purper Obsidiaan met orgonite.

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld, zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, negativiteit.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots. Doordat de Purper Obsidiaan is gevuld met orgonite, wordt de werking van orgonite energie extra versterkt mede door de energetische werking van de Purper Obsidiaan steen.

Gewicht 19 gram breed 2 cm x 3 cm lang
(kan iets verschillen per hanger)

Toegepaste materialen; Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper voor de geleiding van de orgone energie.

Obsidiaan helder versterkt de bewustwording en zelfinzicht en stimuleert spirituele ontwikkeling. Hij maakt dat je spontaan en met zelfvertrouwen je ideeën in daden omzet. De steen werkt ontgiftend, bevordert de spijsvertering en brengt lichaam, ziel en geest in evenwicht. 
Voor het ontdekken en ontwikkelen van contact en omgang met de kosmos. Tegen innerlijk onrust, helpt je bij het focussen op spiritueel gebied.

Purper Obisiaan leert ons om in onszelf naar antwoorden te zoeken en onze intuïtie en "onderbuikgevoelens" te vertrouwen.
Purple Obsidian heeft een charmante energie die ons trouw houdt aan onszelf en vertrouwt op onze diepste, intuïtieve stem. Zorgt voor een verband tussen intellect en intuïtie. Purper Obsidiaan helpt ons bij het opruimen van mentale blokkades en bevordert focus en helderheid van gedachten. Het kan ook helpen bij het bereiken van een staat van rust en sereniteit.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen