Orgone Orgonite hanger Symbolen Triquetra en Pentagram

€25,00
* Stukprijs: €0,00 /

Orgone Orgonite hanger Symbolen Triquetra of Pentagram.


(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste hanger. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)

Gewicht 19 gram diameter 3 cm 
(kan iets verschillen per hanger)

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van schadelijke straling en verstorende energieën.
Het geeft bescherming aan jouw energieveld (aura), zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G, negativiteit.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots.

Toegepaste materialen;
Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt.
Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

De Triquetra is een cirkel met drie onderling verbonden lussen. De cirkel benadrukt de eenheid van de gehele combinatie met de drie elementen, een verbinding die niet gebroken kan worden. De cirkel staat voor ‘het oneindige’ en ‘de eeuwigheid’. De Triquetra is een van origine oud-Keltisch symbool, het wordt ook wel de Triniteits-knoop genoemd (de knoop van de drie-eenheid). Dit heilige drie-eenheidssymbool vertegenwoordigt ook bescherming.

De Triquetra symboliseert de volgende drie-eenheden: 
Drie creaties van de Godin: Maagd, Moeder en Vrouw.
Het symboliseert Leven, Dood en Wedergeboorte
De drie krachten van Moeder Natuur: Aarde, Lucht en Water.
De onderlinge verbondenheid van de geest, lichaam en ziel.

Het pentagram of pentakel is een vijfpuntige ster en een van de oudste symbolen ter wereld: het werd reeds meer dan 4000 jaar voor Christus gebruikt. De naam stamt van het Griekse πεντάγραμμον (pentagrammon), hetgeen vijf lijnen betekent. De lengtes van de lijnen in het pentagram komen overeen met de gulden snede. De 5 punten van de ster staan voor de vijf elementen water, vuur, aarde, lucht en ether (geest).
De cirkel erom heen, is een heilige cirkel is die de kracht van het pentakel versterkt de oneindigheid en de elementen.
Het symboliseert ook het noorden, zuiden, oosten, westen en de innerlijke wereld.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen