Orgone Orgonite piramide met Lakelandite, Frosterley Marmer en Flint

Orgone Orgonite Piramide met Bladgoud Lakelandite, Frosterley marmer en Flint

In de piramide is een koperdraad spiraal aanwezig, die vanuit de piramide aan de onderkant er aan buitenkant er weer uit komt en contact mat met de Flower of Life.
Dit is noodzakelijk voor een goede gronding, afvoer en geleiding van de energie.

Gewicht 670 gr, 4 x 12 cm x 8 cm hoog.

Inhoud; Bladgoud, Lakelandite, Frosterley Marmer, Flint (vuursteen), Bergkristaldubbeleinders met koperdraad, Shungite, Toermalijn, Herkimers, Serpentijn, Amazoniet, Unakiet, Rozenkwarts, Amethist

Liquid Lights Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Universal Peace and Balance, geeft je vertrouwen dat je in balans en vrede kunt leven met de vele nieuwe keuzes en nieuwe werkelijkheden die zich openen voor jou. Het geeft vertrouwen dat je vanuit intuïtie altijd op de juiste plek bent in het juiste moment. Terwijl jij in een meer ontspannen en speelse staat bent, is alles meer in eenheid en afstemming met elkaar.

Aluminium, koper

Piramides verzamelen energie en richt het in het universum. Ze maakt verbindingen met andere dimensies.
Een piramidevorm stimuleert de stroom van verhoogde energievelden en buigt negatieve energieën af, zoals ongeordende, disharmonieuze energieën. De werking van een orgonite piramide is o.a. het opschonen van verstorende/negatieve energie uit jouw energieveld, alsmede de ruimte waarin de piramide staat. En daarbij een energieveld creërend dat een hogere, meer gebalanceerde en gezondere staat van 'zijn' doet ontstaan.
Door externe beïnvloeding af te weren, helpt het om je eigen, specifieke gedachten te kanaliseren, door het focussen van de positieve energie IN jezelf. 

Orgonite is een mix van metaal, hars en kristallen en zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog, elektromagnetische straling) en bevordert positieve levensenergie. De werking van orgonite in combinatie met de geometrische vorm van een piramide maakt een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft.

De werking van de piramide is optimaal als het wordt uitgelijnd met het Noorden, m.b.v. een kompas. Daar waar alle energiepiramides over de hele wereld op zijn uitgelijnd – dan treedt je piramide via zogeheten leylijnen in contact met een groot krachtveld.

Lakelandite is een combinatie van gele labradoriet en basalt. Het is een beschermende steen die helpt omgaan met trauma en vrede en orde brengt in chaotische situaties. Lakelandite vormde ongeveer 470 miljoen jaar geleden in wat nu het Lake District is in Engeland. Lakelandiet is een uitstekende aardingsteen en een die ook helpt om onze verbinding met Moeder Aarde te versterken. Het is ook erg handig voor mensen die zich bezighouden met dromenwerk, waar het ons helpt belangrijke informatie van hogere niveaus te bereiken en terug te brengen. Het kan helpen om woede in ons te verminderen en ons veel positiever te laten voelen over onszelf en het leven in het algemeen. Lakelandiet kan ook nuttig zijn bij de behandeling van depressie en bij het opnieuw aanwakkeren van ons gevoel van creativiteit. Het helpt ook om helder denken te bevorderen.

Frosterley-marmer de unieke gefossiliseerde steen van Weardale, County Durham, Engeland. De steen heeft overal witte fossielen die zo'n 325 miljoen jaar geleden zijn geproduceerd uit een tropische zeebodem. Frosterley marmer is een Black Limestone met de gefossiliseerde overblijfselen van Stags Horn Coral die duidelijk zichtbaar zijn. 
Frosterley Marble is gunstig is voor de algehele gezondheid en het welzijn, zoals bij o.a. de behandeling van de thymus, het bloed, de huid, handen, voeten  het skelet en spierspasmen. 
Frosterley Marble is een steen die positieve gedachten in ons bevordert en ook een steen om beide kanten van elke kwestie te zien. Het helpt gevoelens van zowel zuiverheid als onschuld te bevorderen. De steen helpt om voor onszelf te denken en ervoor te zorgen dat we altijd proberen het goede te doen. Frosterley Marble zet aan om open te staan ​​voor nieuwe manieren van denken en maakt daarmee ons ontvankelijker voor nieuwe ideeën, om nieuwe manieren te vinden om dingen te doen. In zowel de thuisomgeving als op de werkplek helpt Frosterley Marble ons om het beste uit onszelf te halen. 
Frosterley Marble verbetert onze paranormale vermogens, onze telepathische vermogens en ook de kracht van onze intenties. 
Het is een uitstekend meditatiekristal om dieper in meditatie te gaan en toegang te krijgen tot het diepste stille centrum. Maar ook om dromen gemakkelijker te herinneren en biedt bescherming.

Vuursteen heeft een sterke connectie met de aarde. Het bevordert een goede doorstroming van energie in twee richtingen. Het helpt lichte energie die de kruin binnenkomt door het lichaam de aarde instromen, waarbij overtollige energie afgevoerd wordt en je goed aardt. En het helpt energie uit de aarde door het lichaam omhoog stromen en het lichaam voeden. Dit resulteert in een balans waarbij je goed in je kracht staat en afgestemd bent op je intuïtie en open staat voor boodschappen van boven. Het is daardoor een heel geschikte steen voor verschillende vormen van divinatie zoals tarot en de I Tjing, mediumschap, channelen en soortgelijke spirituele activiteiten. Vuursteen bevordert structuur, discipline en concentratie en kan hiermee chaotische en snel afgeleide mensen helpen om wat meer praktisch en doelgericht te worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen