Orgone Orgonite piramide Seleniet en met Piramide water uit de piramides van Bosnië (incl. blauw flesje piramide water)

Orgonite Piramide met Bladgoud, Seleniet, Zeven mineralen kristal, Lemurisch zaadkristallen. Bij de piramide wordt een blauw flesje met Piramide Water (tunnelwater) uit de piramides van Bosnië erbij geleverd.

Gewicht 694 gr,  4 x 15 cm x 14 cm hoog.

Inhoud; Bladgoud, zeven mineralen kristal, Seleniet, Lemurisch zaadkristal, Shungite, Toermalijn, Herkimers, Bergkristal, Amethist, Amazoniet, Rozenkwarts, Unakiet, Serpentijn

Messing, Koper, rvs

Piramides verzamelen energie en richt het in het universum. Ze maakt verbindingen met andere dimensies. Een piramidevorm stimuleert de stroom van verhoogde energievelden en buigt negatieve energieën af, zoals ongeordende, disharmonieuze energieën.
Door externe beïnvloeding af te weren, helpt het om je eigen, specifieke gedachten te kanaliseren, door het focussen van de positieve energie IN jezelf.
Orgonite is een mix van metaal, hars en kristallen en zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog, elektromagnetische straling) en bevordert positieve levensenergie. De werking van orgonite in combinatie met de geometrische vorm van een piramide maakt een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft.
Stress als gevolg van elektrosmog wordt geneutraliseerd door het positieve krachtveld.
De werking van een orgonite piramide is o.a. het opschonen van verstorende/negatieve energie uit jouw energieveld, alsmede de ruimte waarin de piramide staat. En daarbij een energieveld creërend dat een hogere, meer gebalanceerde en gezondere staat van 'zijn' doet ontstaan.

Hierdoor zal de positieve levensenergie weer kunnen doorstromen. De werking van de piramide is optimaal als het wordt uitgelijnd met het Noorden, m.b.v. een kompas. Daar waar alle energiepiramides over de hele wereld op zijn uitgelijnd – dan treedt je piramide via zogeheten leylijnen in contact met een groot krachtveld.

Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Hoe het Piramidewater te gebruiken: 

Piramidewater uit de ondergrondse tunnels van het labyrint onder de vallei van de Bosnische piramides is duizenden jaren oud.
Het piramide water, ook wel tunnelwater genoemd, komt uit een bron van drinkbaar water, opgeladen door de energie van de Piramide van de Zon, waaronder deze bron zich bevindt.
Het water is niet alleen drinkbaar en vrij van bacteriën, maar is zoals vastgesteld uit een microbiologische en chemische analyse,  ook nog eens zeer heilzaam.
Een watermonster uit de tunnels werd in 2013 naar het laboratorium van de bekende Japanse arts Masaru Emoto gestuurd, waar werd vastgesteld dat de kristallisatie van dit duizenden jaren oude water nog niet eerder op deze aarde heeft plaatsgevonden. Recente metingen hebben bepaald dat het onverdunde water is gemeten bij meer dan 1 miljoen Bovis.

Gebruik het piramide water niet in onverdunde vorm! Het piramide water heeft zo'n hoge boviswaarde dat het ons lichaam, dat grotendeels uit water bestaat, in een hoog tempo naar hogere frequenties brengt, zodat natuurlijke genezing zal plaatsvinden.

Dagelijks gebruik als drinkwater voor preventie dosering: 1 dop op 500 ml water.
Aanbevolen gebruik voor genezing: 3 dopjes op een halve liter (500 ml). Drink niet meer dan 1,5 liter per dag!

Het Zeven Mineralen Kristal komen uit de grond waar de piramides op staan in Bosnië.
Het kristal brengt heling op dieper niveau en geeft je energie en vitaliteit, bijvoorbeeld na een drukke periode, of als je uitgeput bent door energieverlies. Het kristal brengt je ook innerlijke rust, vrede en sereniteit.
Indien het Zoïsiet, de blauwgroene, tot grijze aders zich tonen, dan werkt het kristal op zowel DNA niveau, als op bewustzijnsverruiming. 
Boviswaarde van deze kristallen ( tot 750 gram) ligt tussen de 50.000 - 70.000 Bovis.

1. Bergkristal bestaat uit zuiver silica. De cellen van al onze weefsels bevatten dat stof, vooral huid, haar, botten, nagels en tanden. Daarom heeft bergkristal een helende werking op alle klachten die te maken hebben met huid, haar, botten, tanden en nagels.
Wat bergkristal vooral doet, is de aura zuiveren, reinigen en versterken.

2. Groene calciet deel van het hartchakra. Wist het lichaam van bacteriële infecties. Geeft verkoeling aan koorts en ontsteking, kalmeert en versterkt de bijnieren, stimuleert ontgifting en helpt bij maag-, lever- en galklachten. Beschermt tegen artritis en artrose, borstkanker, gezichtsverlamming. Tegen hartziekten en longaandoeningen. Stimuleert de thymus. Versterkt het immuunsysteem.

3. Mangano-calciet (ondoorzichtig lichtroze): versterkt het hart, normaliseert het hartritme. Goed voor de bloedsomloop, bindweefsel, bloedvaten en huid.

4. Oranje calciet stimuleert de spijsvertering en het metabolisme, versterkt de darmen en het bindweefsel. Bevordert de opname van voedingsstoffen uit de maaltijd.

5. Wit calciet hoort kroonchakra. Stimuleert de groei van kinderen, stimuleert de spijsvertering, versterkt slijmvliezen, huid, darmen, bindweefsel, botten en tanden.

6. Citrien maakt deel uit van de solar plexus chakra en heeft een uitgesproken effect op de spijsvertering. Het stimuleert de galblaas, helpt de lever het bloed te ontgiften en versterkt de pancreas. Citrien versterkt het immuunsysteem, de blaas, de nieren en de darmen.

7. Zoisite (violet zoisite) geneest het DNA-niveau en heeft een ontgiftende werking. Het heeft de capaciteit om ons DNA te herprogrammeren naar de originele blauwdruk van de schepping.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »