Unieke Orgonite (fruit) Schaal met, hyacint kristallen en Seleniet -15% Korting

€69,00 €59,00

Unieke Orgonite (fruit) Schaal met Hyacint kristallen, Seleniet en Arkansas kristal.

Gewicht 802 gr. diameter 13 cm x 8 cm hoog. In het midden 3 cm diep met doorsnede 8 cm.  

Geschikt om fruit/voedsel langer te bewaren, het fruit wordt weer smaakvol en Bovis waarde neemt toe en dat proef je. Het fruit correspondeert weer met de oorspronkelijke blauwdruk waaruit het ooit is ontstaan. De orgonite schoont de vervuilende energie van de schadelijke stoffen op waarmee het voedsel of fruit is belast.

Toegepaste Materialen; Seleniet, Hyacint kristallen, Arkansas Kristal, Bergkristal, Amethist, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Shungite, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts, Bergkristal dubbeleinder met koperdraad (in het midden van de voet).

Liquid Light Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper, aluminium

Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen. 

Hyacint Kristallen 
Geeft plezier in het leven. Versterkt je geluksgevoel. Laat je opkomen voor jezelf. Heelt gebroken of gekwetste hart. Bij emotioneel misbruik. Geeft onvoorwaardelijke liefde. Maakt gelukkig. Geeft energie, vreugde en uitstraling. Helpt bij chronische vermoeidheid. Positief denken en doen. Wordt ook iriskristal of crackkristal genoemd. 


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »