Orgone orgonite Bifilaire Tesla Spiraal hanger Shungite, Nuummiet

€65,00
* Stukprijs: €0,00 /

De orgone orgonite verguld koper Bifilaire Tesla Spiraal hanger 

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste hanger. "Maak een keuze" voor de juiste variant.)

Scalaire golven zijn energieën die sneller bewegen dan de lichtsnelheid. Scalaire golven werden ontdekt door James Clark Maxwell en bewezen door Nikola Tesla in de jaren 1920.

Scalaire golfenergie heeft het vermogen om de negatieve effecten van EMF straling (elektromagnetische frequenties) van elektronische apparatuur om te buigen, te harmoniseren en neutraliseren. Scalaire golfenergie zorgt ervoor dat de cumulatieve schade aan de cellen door de EMF, teniet wordt gedaan. Scalaire golfenergie blokkeert de EMF niet, maar creëert een positief energieveld. Brengt een natuurlijke balans aan in disharmonie en verstorende energieën. Het zorgt ervoor dat de elektromagnetische frequenties, van de elektronische apparatuur die je dagelijks gebruikt,

Om scalaire golfvelden te genereren, worden scalaire golfantennes gebruikt. De scalaire golfantennes gebruiken de energie uit de omgeving om scalaire golven op te wekken. Het zijn in feite transformatoren die elektromagnetische energie omzetten in scalaire golven. De orgonite hanger creëert de Vortex energie. De vortex-antennes in de orgonite hanger zijn bestemd voor nauwkeurige scalaire golfbehandeling waarbij scalaire golfenergie wordt geconcentreerd in een specifiek klein gebied.

Het vermogen van vortex-antennes is om energie te concentreren tot in het middelpunt. Deze kracht van de vortex energie wordt gebruikt om de werking van orgonite in een hanger te vergroten. Dus ook de energie die afkomstig is van helende kristallen en orgonite wordt geconcentreerd in het midden van de vortex-antenne.

Diameter 3 cm dikte 1 cm, de totale lengte van het koord kan ook nog worden ingekort.

Toegepaste materialen; Bladgoud, Shungite, Toermalijn, Herkimers, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, laser kwarts, Arkansas kristallen, Serpentijn, Rozenkwarts, Fluoriet, Nuummiet

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

De Healing Arts lichtsprays
bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Liquid Light Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 
Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Messing, koper

Nuummite, ook wel Socerers-steen genoemd, komt uit Groenland (Nuuk). Deze zeldzame steen is een krachtige beschermer tegen vele vormen van negativiteit en geeft je optimale bescherming. Nuummite is een van de oudste mineralen op aarde, minstens 3 miljard jaar oud! Nuummiet is de steen van de innerlijke kracht en komt uit het diepste aspect van het aarde-element, dat put uit de vurige energieën van de aardkern. Nuummite kan ons verbinden met de intensiteit van innerlijke kracht. Het helpt de goochelaar om zichzelf onder de knie te krijgen. Het neemt je mee naar de diepste diepten in je psyche... Het gaat verder dan de angsten, trauma's, schuld en schaamte. Het stelt je in staat om in Liefde naar je eigen schaduwkanten te kijken en ze te omarmen, waardoor ze in Licht en in harmonie kunnen integreren in je eigen bestaan. De tegenstrijdige aspecten van je bestaan ​​worden in Liefde geheeld. Nuummiet is de sjamaansteen, die je door middel van rituelen een helder beeld van jezelf geeft. Het kan je in andere bewustzijnstoestanden brengen, je helderziende en paranormale gaven versterken. Geeft je beelden en inzichten in parallelle levens. Het is een prachtige steen om mee te mediteren, waarmee je innerlijke poorten kunt openen.
Nuummite symboliseert de verovering van je innerlijke kracht, de beheersing van jezelf en de magie van manifestatie in dit materiële leven. De transformatie (!)

(Bron:© Copyright manus-skulls.com -Manus Art- esoterische techniek)

Zilver of Edel(Elite) Shungit is een unieke steensoort uit het Noordwesten van Rusland, in Karelië aan de Zhunga rivier. En is minstens 2 miljard jaar oud. Al zeker 400 jaar wordt de steen geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Noble Shungit is een natuurlijk materiaal met een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof. Zilver of Noble Shungite wordt ook wel “De Steen van Leven” genoemd. Het bijzondere bij Shungit is dat de koolstof moleculen waaruit hij bestaat water zuiveren en reageren als krachtige antioxidanten. De molecuulvorm wordt “fullerenes” genoemd. Wetenschappelijk is er zeer veel interesse in deze fullerenes op het gebied van de weerstand van het lichaam. Er wordt gespeculeerd dat fullerenes een relatie heeft met de oorsprong van leven. Er zijn astronomen die denken dat buckyballs (fullerenes) van buitenaardse oorsprong zaden bevatten die leven op aarde brachten. Zeer zuiverend en een krachtige beschermer bij geopatische belasting. Het vermindert ook stress en reinigt het lichaam van ballast door slechte omgevingsenergie. Ook brengt de steen verlichting bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. De steen absorbeert negatieve energie die het omzet in positieve. Shungite werkt op moleculair niveau, het bevrijdt je atomen van negatieve verbindingen, patronen en energieën. Shungite bereid de atomen en moleculen van het lichaam voor om hoog spiritueel licht te kunnen ontvangen. Je lichtlichaam kan zich nl niet volledig ontwikkelen als het niet samensmelt met het fysieke lichaam. Bij de meeste mensen gaat dit nog niet door teveel aan negativiteit die zich in het lichaam bevindt. Shungite kan hierbij helpen. Je kunt de steen op een zieke plek dragen, of ermee mediteren. Shungite zorgt er ook voor dat je beter aardt. Dit is een steen van de “waarheid”. De steen helpt dus ook bij negatieve patronen en sabotage van het zelf. Emotioneel helpt het bij diepe angsten, schuldgevoel en schaamte. 

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

Herkimmer Deze kristallen hebben een enorme lichtkracht en zijn  krachtige healers. 
Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. Deze steen geeft energie en bevordert creativiteit. Zeer krachtig kristal om mee af te stemmen. Het stimuleert helderziendheid, telepathie en spirituele visie en roept leiding op uit hogere dimensies. Ze zijn zeer behulpzaam bij het herinneren en duiden van dromen, omdat ze je helpen in de droom bewust te blijven terwijl je dat fysiek niet bent. Ook zijn ze zeer behulpzaam bij het astraal reizen, verplaatsingen tussen dimensies en interdimensionaal werk. De steen bevrijdt en transformeert en brengt het doel van uw ziel naar boven. Door hun vorm zijn ze ideaal om zowel energie uit te zenden als te ontvangen. Ze ontgiften en beschermen krachtig tegen elektrosmog, radioactiviteit, straling en besmettelijke ziekten. Ze maken je aura glashelder en je energie schoon. Deze kristallen geven je een gevoel van gelukzaligheid en verhogen je trilling en helpen je op je pad naar ascensie, terwijl je toch in je fysieke lichaam blijft en verbonden blijft met de aarde. Dit is het proces waarbij materie van geest wordt doordrongen en waarvoor velen nu geïncarneerd zijn. Ze worden ook gebruikt om vortexen tot stand te brengen voor heling van Moeder aarde of om een ruimte te reinigen. Ze zijn goed voor de ogen en kunnen je algehele fysieke uithoudingsvermogen en energie peil ondersteunen.  

Bergkristal of kwarts is een zeer krachtige healer en energieversterker. De steen of punt neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. Het brengt helderheid van denken en doelstelling in hoofd en hart en helpt verwarring te overwinnen. Ook helpt het je om een heldere verbinding te leggen met je hogere zelf en hogere leiding. Als je een kwarts kristal of bergkristal vasthoudt verdubbelt dat je biomagnetische veld, versterkt het de spierspanning en beschermt tegen straling. Bergkristal is een geneeskrachtige steen, hij brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar de toestand voor de ziekte. Hij reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen en resoneert met alle chakra’s. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Kwarts is een grote energiebespaarder en stimuleert het immuunsysteem.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen