Orgone Chembuster in zwart met verchroomd koper met Bismut, Toermalijn en Borniet.

€295,00

Orgone Chembuster in zwart met verchrome pijpen, met Bismut, Zwarte Toermalijn, en Borniet (Pauwenerts).

Gewicht 2536 kg diameter 12 cm x 28 cm hoog.

Dwars door deze chembuster loopt een koperdraad, vanaf de buitenkant onderkant tot bovenop aan de Bismutpunt.
Dit voor een goede gronding/aarding, afvoer en geleiding van de energie.
De chembuster bied bescherming door energievelden van disharmonie, negativiteit, verstorende energieën (elektrosmog) en vervuiling van het milieu te zuiveren.

Toegepaste Materialen; Bismut, Boriet, Amazoniet, Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Bergkristal, Unakiet, Lemurisch zaad kristal, Serpentijn, Amethist, Rozenkwarts

Liquid Light Frequencies Healing Arts;

Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd. Deze remedie ondersteunt je om te gronden in je fysieke lichaam en je te verbinden met onze nieuwe moeder aarde op een warme, liefdevolle en harmonieuze manier.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Straling is een energievorm die zeer grensoverschrijdend en indringend is. Straling houdt geen rekening met jouw subtiele energievelden (de aansturing van je fysieke velden, je gevoels velden en je mentale velden), maar werkt er dwars doorheen. Daardoor kan straling een verstorende invloed hebben op je energieveld en heeft het bijvoorbeeld een directe werking op het bloedbeeld bij mobiel bellen. Wie heel gevoelig is, neemt direct waar dat bijvoorbeeld het werken achter een computer (WIFI!), of het mobiel bellen, pijn geeft in het lichaam of in hart en handen. Iemand kan ook hoofdpijn ervaren, misselijk worden, zich gestrest voelen of chaotisch worden in zijn hoofd.
De Radiate Your Self versterkt het contact met je eigen lichtkracht, zodat je beter om kunt gaan met alle vormen van straling én met alle vormen van indringende informatie (websites, films, tv etc.). De bescherming werkt op de celstructuur, de aura, de hersenen, kortom in alle lagen. Hoe hoger de trilling van je lichaam is, hoe minder de straling van invloed is op jouw ‘stralingsveld’.

Universal Peace & Balance - Een nieuwe balans 
Deze spray geeft je het vertrouwen dat je in balans en vrede kunt leven met de vele nieuwe keuzes en nieuwe werkelijkheden die zich openen voor jou. Het geeft je vertrouwen dat je vanuit intuïtie altijd op de juiste plek bent in het juiste moment. Terwijl jij in een meer ontspannen en speelse staat bent, is alles meer in eenheid en afstemming met elkaar.
'lk leef in balans met een nieuw bewustzijn, met meer ontspanning, licht en zachtheid.'

Koper, Messing, aluminium

De pijpen zijn van koper en hebben een zwarte poedercoating en de buitenste pijpen zijn van verchroomd koper. De verchroomde pijpen zorgen voor het "spiegelefect" het weerkaatst energetisch de negatieve energieën van buitenaf.
De poedercoating isoleert de buitenkant van de pijp, waardoor er een nog geconcentreerde energiestroom van binnenuit ontstaat en uitgestoten wordt.
In de middelste pijp is een koperen pijp geplaatst met daarop een punt met Bismut. Deze Bismut punt staat er los in en kan eventueel ook worden verwijdert.
Verder zijn er in alle pijpen Herkimers en Lemurisch zaad kristal verwerkt.

De Chembuster zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog) en bevordert positieve levens energie ook wel orgone energie, dit is een continue werking.
De schone getransformeerde levensenergie komt vanuit de pijpen en dwarrelt daarvandaan verder uit de ruimte in, je kunt het zien als de werking van een fontein. De Chembuster/levensenergie generator is in staat om de vervuilde energie van elektromagnetische velden op te schonen. 
Deze vervuiling is veelal afkomstig van de moderne draadloze technologie zoals WiFi, umts masten, routers en andere verstorende energieën.
Door deze schadelijke belasting van straling, ontstaat er een verstoorde energiebalans van zowel het lichaam als de leefomgeving.

De belastende straling blokkeert hiermee de natuurlijke vrije levensenergie (Chi) stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, overprikkelbaarheid, onrustig gevoel, hartkloppingen, verminderde weerstand enz. 
Door het gebruik van de Chembuster worden de verstorende energieën opgeschoond en gaat de positieve levens energie weer stromen zowel fysiek als in je leefomgeving en kunnen de fysieke klachten verminderen of soms zelfs oplossen. 
 
Ook ervaart je hierdoor meer rust en ruimte om je heen, kunt je beter focussen, komt weer in je eigen natuurlijke energetische balans, jouw natuurlijke staat van zijn. 

Borniet of pauwenerts geeft kracht, vertrouwen en maakt vrolijk. De steen geeft het inzicht en vertrouwen dat je op je plek bent in dit leven. Het maakt positief en optimistisch en helpt je genieten van het leven en gelukkig zijn. Het activeert de chakra's, brengt ze in balans en stemt ze op elkaar af. Dit werkt vitaliserend en helpt negatieve energie afvoeren uit je systeem. Fysiek werk borniet ontstekingsremmend, koortsverlagend en stimuleert de bloedcirculatie. Het verlaagt het calciumgehalte in het lichaam en vermindert kalkafzetting waardoor het een positieve werking heeft op artritis en artrose. Tenslotte brengt de steen de stofwisseling op cellulair niveau in balans.

Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht. Toermalijn helpt je hierdoor in je kracht staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aannemen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen. De steen zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei. Zwarte toermalijn heeft de sterkst aardende en beschermende werking van alle toermalijnsoorten en beschermt tegen alle vormen van negatieve energie zoals elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, computers en andere apparaten en andere omgevingsinvloeden, tegen zwarte magie, voodoo en vervloekingen en tegen negatieve gedachten en zorgen. Fysiek heeft zwarte toermalijn een positieve werking op het immuunsysteem, de rug, de spieren, het zenuwstelsel en kan de steen pijnklachten verminderen en beschermen tegen toxinen en vervuiling.

Bismuth is een transformatiekristal die je van zowel spirituele als emotionele isolatie bevrijdt, hij kalmeert verwarring, helpt je de goede richting op te gaan en is verbonden met “Al wat is”. Hij transformeert je energie van de kruin tot de stuitchakra, iets wat niet ieder kristal doet. 

Bismuth stuurt kundalini energie terug naar beneden door het lichaam naar het aardesterchakra, hierdoor versterkt hij je verbinding met universele energieën. Hij kan op ieder chakra gebruikt worden. Hij is weer populair geworden omdat hij nieuwe hoge energie vibraties helpt te aarden en ons aan deze frequentie helpt aan te passen.
De kracht van wijsheid kan door dit kristal worden verwezenlijkt. Bismuth helpt je om met plezier je reis op aarde te vervolgen en je doel te bereiken met behulp van teamwork, groepen of relaties. Hij bevordert je concentratie en visualisatie tijdens sjamanistische reizen. Gebruikt het als je makkelijk heen en weer wilt reizen tussen de fysieke en de spirituele werelden.
Bismuth is een zwaar en breekbaar zilverwitte geometrische kristalstructuur die in een laboratorium groeit, dit is een alchemisch proces. Het geel komt door een laagje oxide waar goud in zit. Dit kristal dat verbonden is met de heilige geometrie helpt ons weer volmaaktheid in alles te zien.
Bismuth werkt ondersteunend bij spanning en verhoogd cholesterol, is goed voor de lymfeklieren en helpt koorts te verlagen. Ook goed voor het spijsverteringssysteem, de maag en helpt bij extreme vermoeidheid of M.E.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen