Orgonite Abalone natuur schelp met abalone schildpadden VERKOCHT

€75,00

Orgonite creatie van Abalone schelp, Chrysocolla, Apatiet, Arkansas Kristal en Quatum Quattro.

Met liefde en respect gemanifesteerd voor deze dieren en de daarbij behorende eeuwenoude blauwdruk van de aarde.
Gemanifesteerd vanuit de verbinding met het grotere geheel "de oneindigheid van het water".

Gewicht 706 gr. 16 cm lang x 14 breed en weegt ongeveer 142 gram.

Toegepaste materialen; Quantum Quattro, Arkansas Kristal, Chrysocolla Apatiet, Shungite, Toermalijn
Herkimers, Amethist, Rozenkwarts, Bergkristal , Unakiet,  Amazoniet, Serpentijn

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Liquid Light Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self
, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Earth, puurheid van de aarde. De remedie ondersteunt alles wat in en op de aarde leeft om mee te evolueren en in kracht toe te nemen. Voor water en voeding herstelt het de oorspronkelijke functie en energie.

Brons, Koper, Messing

De Orgonite schelp transformeert de schadelijke vormen van straling van bv. computers, dect telefoons, I-pad, wi-fi, smartphones, magnetronovens, etc. Door deze negatieve straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en de leefomgeving.
Het blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan. Door het gebruik van orgonite toe te passen neemt de positieve levens energie weer toe en gaat stromen zowel fysiek als in je omgeving. Hierdoor ontstaat de natuurlijke positieve balans en ervaar je ook dat klachten zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen