Orgonite Abalone Schelp met o.a. Santo Palo, Seleniet, Apatiet

€32,50 €27,50

Orgonite Abalone Schelp met o.a. Santo Palo, Seleniet, Apatiet

Gemanifesteerd vanuit de verbinding met het grotere geheel "de oneindigheid van het water".

Gemiddeld 10 cm lang x 9 breed en weegt ongeveer 142 gram.

Toegepaste materialen; Santo Palo (heilig hout), Seleniet, Apatiet, Shungite, Toermalijn
Herkimers, Bergkristal dubbeleinder, Amethist, Rozenkwarts, Bergkristal , Unakiet,  Amazoniet, Serpentijn


Liquid Light Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self
, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

New Earth, puurheid van de aarde. De remedie ondersteunt alles wat in en op de aarde leeft om mee te evolueren en in kracht toe te nemen. Voor water en voeding herstelt het de oorspronkelijke functie en energie.

Brons
Koper
Staal
Messing
Aluminium

De Orgonite schelp transformeert de schadelijke vormen van straling van bv. computers, dect telefoons, I-pad, wi-fi, smartphones, magnetronovens, etc. Door deze negatieve straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en de leefomgeving.
Het blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan. Door het gebruik van orgonite toe te passen neemt de positieve levens energie weer toe en gaat stromen zowel fysiek als in je omgeving. Hierdoor ontstaat de natuurlijke positieve balans en ervaar je ook dat klachten zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen. Deze orgonite schelpen zijn persoonlijk door mij geactiveerd met de Kundalini energie vanuit het nulpunt van de aarde waardoor de orgonite schelp goed geaard is en zo optimaal zijn werking kan doen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen