Orgone Orgonite bloem met o.a. Shungite, Amethist, Rozenkwarts

€15,00 €12,75

Orgone Orgonite bloem met o.a. Shungite, Amethist, Rozenkwarts

(Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste bloem. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)

Gewicht 113 gr. diameter 7 cm x 2 cm hoog.

Een orgonite bloem reduceert de elektrosmog, EMF, Wi-Fi, de belastende gevolgen van schadelijke straling (5G) en energetische vervuiling. Een bloem is geschikt om plaatselijk een woonruimte, werkruimte of slaapkamer te ontstoren van disharmonieuze energie. De orgonite bloem kan ook gebruikt worden om in een grid te plaatsen, maar je kunt er ook mee mediteren. De positieve energie die de bloem afgeeft is ter optimalisatie van de levensenergie, het leefmilieu en creëert een harmonieuze energiebalans. 

Inhoud; Herkimers, Toermalijn, Bergkristal, Rozenkwarts, Amethist, Shungite

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

Lights Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Orgonite is een mix van metaal, hars en kristallen en zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog, 5G, elektromagnetische straling) en bevordert positieve levensenergie. De werking van orgonite in combinatie met de geometrische vorm van een piramide maakt een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft.

Brons, messing, Staal, Aluminium

Shungiet biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt.
Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen