Orgonite in de geometrische vorm van een cilinder in de chakra kleuren.

Orgonite in de geometrische vorm van een cilinder in de chakra kleuren.

De cilinders kun je vast houden om b.v. te mediteren, of om daar te gebruiken waar nodig. Het brengt je direct in contact met je gronding en centreert naar binnen toe.

Lengte 20 cm gewicht 230 gram

Biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van mobiele telefoons en andere draadloze technologie.

Toegepaste materialen; Rode Jaspis, Oranje en Gele Calciet, Malachiet, Blauwe Calciet, Lapis Lazuli en Amethist kwartspunten. Shungite, Toermalijn, Unakiet, Herkimer, Bergkristal, Rozenkwarts, Serpentijn, Amethist.

Liquid Lights Frequencies;

New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Universal Peace and Balance, geeft je vertrouwen dat je in balans en vrede kunt leven met de vele nieuwe keuzes en nieuwe werkelijkheden die zich openen voor jou. Het geeft vertrouwen dat je vanuit intuïtie altijd op de juiste plek bent in het juiste moment. Terwijl jij in een meer ontspannen en speelse staat bent, is alles meer in eenheid en afstemming met elkaar.

Messing, Koper

De orgonite zorgt voor een transformatie van negatieve orgone energie (zoals elektrosmog) en bevordert positieve levens energie, dit is een continue werking. De buizen met orgonite zijn in staat om elektromagnetische velden te neutraliseren van bv. computers, dect telefoons, I-pad, wi-fi, smartphones, magnetronovens, etc. Door deze negatieve straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving.

Het blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan. Door het gebruik van de orgonite gaat de positieve levens energie weer stromen zowel fysiek als in je omgeving. Hierdoor ontstaat de natuurlijke positieve balans en ervaar je ook dat klachten zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »