Orgonite Pilon/cone met Hyacint kristallen, Turkoois en Citrien

Orgonite Pilon met Bladgoud en Hyacint Kristallen, Turkoois en Citrien

Een orgonite pilon reduceert de elektrosmog, EMS velden, Wi-Fi, de belastende gevolgen van schadelijke straling en energetische vervuiling. Een pilon is geschikt om plaatselijk een woonruimte, werkruimte of slaapkamer te ontstoren van disharmonieuze energie. De  pilon kan ook gebruikt worden om in een grid te plaatsen, maar je kunt er ook mee mediteren. De positieve energie die de pilon afgeeft is ter optimalisatie van de levensenergie, het  leefmilieu en creërt een harmonieuze energiebalans.

Gewicht 229 gram diameter 7 cm x 6,5 cm hoog.

Toegepaste materialen; Zwarte Toermalijn, Hyacint kristallen, Turkoois, Citrien, Herkimers, Bergkristal, Amethist, Rozenkwarts, Amazoniet, Unakiet Shungite, Serpentijn  

Liquid Light Frequencies Healing Arts
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Aluminium, messing

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen