Orgonite Cone met Bergkristalbol en Triskelion Seleniet, Dubbeleinderbergkristal en Stefaniet

€69,00

Orgonite Pilon met Bladgoud, Seleniet, Dubbeleinder Bergkristal, Stefaniet met een Bergkristalbol bovenop

Een orgonite pilon bestaat uit één geheel met een losse Bergkristalbol erop. Het reduceert de elektrosmog, EMS velden, 5G, Wi-Fi, de belastende gevolgen van schadelijke straling en energetische vervuiling. Een pilon is geschikt om plaatselijk een woonruimte, werkruimte of slaapkamer te ontstoren van disharmonieuze energie. De  pilon kan ook gebruikt worden om in een grid te plaatsen, maar je kunt er ook mee mediteren. De positieve energie die de pilon afgeeft is ter optimalisatie van de levensenergie, het  leefmilieu en creëert een harmonieuze energiebalans.

Gewicht 691 gram diameter 10 cm x 10 cm hoog.

Toegepaste materialen; Seleniet, Bergkristal dubbeleinder, Bergkristabol , Stefaniet, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Bergkristal, Amethist, Rozenkwarts, Amazoniet, Unakiet, Shungite, Serpentijn  

Liquid Light Frequencies Healing Arts
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Aluminium, Messing, Koper

Triskelion  symbool beststaat uit de wonderlijke combinatie van schoonheid (symmetrie, geometrie) en kracht (energie).
Dit magische symbool komt voor in alle beweging die er zijn. Van groot (sterrenstelsels) tot klein (atoom). Het is dus aanwezig in alles wat we kennen en nog gaan leren kennen.

Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Stefaniet is een mineraal dat wordt gevormd in hydrothermale zilvererts-afzettingen.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Triskelion symbool binnen de Keltische cultuur. De drie-eenheid betekenissen van dit symbool zijn o.a. Persoonlijke groei, Menselijke ontwikkeling, Spirituele expansie, Maansymboliek.
De orgone orgonite triskelion zorgt voor het opschonen en transformeren van verstorende en negatieve energieën uit ruimtes. Dit is de vervuilde energie afkomstig van elektromagnetische straling, elektrosmog, schadelijke straling en emotionele vervuiling.
De orgone energie die de triskelion afgeeft zorgt voor rust ( tegen overprikkelbaarheid), bescherming, aarding, helderheid en bevordert de natuurlijke energetische balans.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen