Dodecaëder (12 vlaks) met Bladgoud, Seleniet, Toermalijn, Bergkristalbol en dubbeleinder, Tibetaanse kwarts.

€212,00

Dodecaëder (12 vlaks) met Bladgoud, Seleniet, Toermalijn, Bergkristalbol en dubbeleinder, Tibetaanse kwarts.

De dodecaëder is verbonden met het ether-element. Wanneer je deze in een ruimte plaatst, oefent hij een harmoniserende rustgevende werking uit op de energie en de sfeer. In combinatie met orgonite wordt de energie in de ruimte ook gezuiverd en opgeschoond.

Gewicht 1274 kg 14cm x 14 cm x 14 cm hoog

Toegepaste materialen; Bladgoud, Seleniet, Toermalijn, Bergkristalbol, Bergkristal dubbeleinder, Tibetaanse kwarts, Shungite, Herkimers, Bergkristal, Amethist, Rozenkwarts, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper
RVS

Orgonite is een mix van metaal, hars en kristallen en zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog)en bevordert positieve levensenergie. De werking van orgonite in combinatie met de geometrische vorm van een dodecaëder maakt een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft. De orgonite Dodecaëder reinigt ook negatieve energie uit jouw energetische veld, alsmede de ruimte waarin de Dodecaëder staat. Hierdoor zal de positieve levensenergie weer kunnen doorstromen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen