Orgone orgonite hanger Aqua Aura bescherming tegen elektromagnetische straling.

€25,00

Orgone orgonite hanger Aqua Aura

Doordat de Aqua Aura hanger is gevuld met orgonite, wordt de werking van orgonite energie extra versterkt mede door de energetische werking van de Aqua Aura steen.

Gewicht 17 gram diameter breed 2,5 cm x 3 cm lang
(kan iets verschillen per hanger)

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van schadelijke straling en verstorende energieën. De orgonite verhoogt de trillingsfrequenties van de aura. Zodat de straling minder invloed heeft op het energetische en fysieke lichaam.
Het biedt bescherming aan jouw energieveld (aura), zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. electromagnetische vervuiling, Elektro-smog, 5G straling en negativiteit of emotionele vervuiling van andere personen. 
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots.
Door het gebruik van orgonite versterk je je aura, je lichamelijke en geestelijke welzijn en ben je beter gegrond en bewust aanwezig in het Hier en Nu.

Toegepaste materialen;
Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Sound of Silence 2020, brengt een directe verbinding legt met je ingebouwde, innerlijke kalmte. Dat doet goed, in tijden van chaos. stimuleert om het dagelijkse tumult van afleiding voorbij te snellen en in de gezonde zone van innerlijke stilte te duiken. 
De Sound of Silence 2020 is afstemmen op dat wat er écht toe doet weer vanzelfsprekend wordt.

Koper voor de geleiding van de orgone energie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen