Orgone orgonite hanger Covelliet bescherming tegen elektromagnetische straling.

€25,00

Orgone Orgonite Hanger Covelliet/Covelien.

Doordat de Covelliet hanger is gevuld met orgonite, wordt de werking van orgonite energie extra versterkt mede door de energetische werking van de Covelliet.

Gewicht 26 gram diameter breed 2 cm x 2.5 cm lang
(kan iets verschillen per hanger)

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling zoals 5G straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld (aura), zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, negativiteit of emotionele vervuiling.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots.

Toegepaste materialen;
Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts, Fluoriet

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

De Healing Arts lichtsprays
bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper voor de geleiding van de orgone energie.

Covelliet is sterk verbonden met de fysieke werelden en de energie van de aarde, maar draagt ook de hogere vibraties van de etherische werelden, het is een soort brug tussen beide werelden.
Dit is een perfecte steen voor hen die de stap willen nemen naar een hoger level, het is een intentiesteen die je verbindt met je hogere zelf. Is nuttig voor het transformeren van dromen en het vergroten van metafysische vermogens.
Het kristal is reflectief en effent het pad naar het verleden om de toenmalig verkregen wijsheid toe te passen. Hij helpt je om diep in jezelf te gaan en te bevrijden je van zaken uit het verleden, vooral trauma’s, ingewortelde overtuigingen of cellulaire programma’s, dit is nodig om volledig bewust te worden. Dit kun je doen via meditatie of slapen en dromen met de steen.
Covelliet bevordert de cellulaire energiestroom, harmoniseert lichaam, geest en ziel. Bevorderlijk voor onvoorwaardelijke eigenliefde zonder ijdelheid. Naar verluidt beschermt dit kristal het lichaam tegen schadelijke straling.
Nuttig als je je door anderen gekwetst voelt of last hebt van ontevredenheid. Covelliet biedt geleidelijk welzijn en tevredenheid en bevordert rationeel, analytisch denken en leert je besluiten te nemen. 
Covelliet is goed voor de communicatie, creativiteit, rebirthing, seksualiteit, ontgifting, wanhoop, psychische onrust, geboorte en wedergeboorte, spijsvertering, oren, ogen, neus, mond, sinussen en keel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen