Orgone orgonite hanger Eilatsteen bescherming tegen elektromagnetische straling.

Orgone Orgonite Hanger Eilatsteen.

Doordat de Eilatsteen hanger is gevuld met orgonite, wordt de werking van orgonite energie extra versterkt mede door de energetische werking van de Eilatsteen.

Gewicht 16 gram diameter breed 2 cm x 2.5 cm lang
(kan iets verschillen per hanger)

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling zoals 5G straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld (aura), zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, negativiteit of emotionele vervuiling.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots.

Toegepaste materialen;
Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts, Fluoriet

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper voor de geleiding van de orgone energie.

Eilatsteen is een combinatie van;
Malachiet, een transformatieve en beschermende steen die negatieve energie opneemt en de nadruk legt op psychosomatische ongemakken.
Turkoois, een zuiveringssteen en doeltreffende genezer die de geest kalmeert en paranormale krachten aanboort.
Chrysocolla, een serene, dragende steen die helpt bij het accepteren van verandering.
Azuriet, een steen die spiritueel inzicht en nieuw perspectief schenkt en andere mineralen.

De Eilatsteen doordringt je van de schoonheid om je heen. Een uitstekende allround genezer, louteraar en energiegeleider, vooral doeltreffend bij het reinigen van de thymus. Deze steen laat leed en verlies wegstromen, verwijdert ongerechtigheden en toxine van zielschokkunde gebeurtenissen in dit of in vorige levens. Zorgt voor acceptatie en innerlijke verzoening en herprogrammeert de ziel en het cellulaire geheugen. Dit kristal staat bekend als de ‘steen der wijzen’, want het biedt wijsheid en creatieve oplossingen voor problemen. De eilatsteen brengt yin en yang in evenwicht, zorgt voor lichtheid, harmoniseert en stimuleert uw emotionele leven, verjaagt saaiheid, stimuleert creativiteit. Werkt positief op psychosomatisch ongemak, effecten van seksueel misbruik en onderdrukking, fysiek geweld, straling gerelateerde aandoeningen, angst, re-integratie, koorts, pijn, depressie, cellulair geheugen, bot- en weefselregeneratie, sinussen, versterking meridianen, tumoren, lever, menstruatiepijn.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »