Orgone orgonite hanger Lemurische Jade bescherming tegen elektromagnetische straling.

€25,00

Orgone Orgonite Hanger Lemurische Jade.

Doordat de Lemurische Jade hanger is gevuld met orgonite, wordt de werking van orgonite energie extra versterkt mede door de energetische werking van Lemurische Jade.

Gewicht 15 gram diameter breed 2 cm x 2 cm lang
(kan iets verschillen per hanger)

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling zoals 5G straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld (aura), zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G straling, negativiteit of emotionele vervuiling.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots.

Toegepaste materialen;
Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts, Fluoriet

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

De Healing Arts lichtsprays
bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper voor de geleiding van de orgone energie.

Lemurische Jade brengt balans in lichaam, geest en ziel. Het maakt de aura sterker en beschermt op deze manier tegen negatieve invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld straling. Hij bevat jade, kwarts, ijzerpyriet en andere mineralen en is zeer beschermd. Lemurische jade werkt aardend, versterkt de persoonlijke kracht en bevordert een positieve instelling. De steen werkt activerend bij moeheid en passiviteit maar met een ontspannen energie en stimuleert een gevoel van welzijn. Goed voor mensen die vast zitten, chronisch vermoeid zijn, klachten hebben waardoor ze eigenlijk niet meer vooruit kunnen of niet meer het licht zien. Lemurische jade is tevens een steen die ons leert voor onszelf op te komen. Helpt bij verslavingen. Hij helpt iedereen die ooit een moeilijk leven heeft gehad en helpt bij elke soort van mishandeling. Hij stabiliseert emoties, opent het hart en geeft een gevoel van dankbaarheid voor wat er is, in plaats van te wijzen op wat er ontbreekt. Lemurische Jade trekt vreugdevolle overvloed aan. Deze steen is afgestemd op het goddelijke vrouwelijke principe en zorgt dat die energie in zowel mannen als in vrouwen tot uitdrukking komt. Lemurische Jade biedt steun tijdens herstel of een chronische ziekte die het immuunsysteem aantast. Hij maakt het hart sterker. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen