Unieke Orgonite (fruit) Schaal met, Turkoois, Regenboog/Mangano/Lavendel Calciet

€249,00

Unieke Orgonite (fruit) Schaal met Regenboog Calciet, Mangano Calciet, Lavendel Calciet, Arkansas Kristal, Bergkristal, Polychroom Jaspis, Abalone schelp, Turkoois, Seleniet

Gewicht 5.8 kg diameter 35 cm x 7.5 cm diep 

Geschikt om fruit langer te bewaren, het fruit wordt weer smaakvol en bovis waarde neemt toe en dat proef je. Het fruit correspondeert weer met de oorspronkelijke blauwdruk waaruit het ooit is ontstaan. De orgonite schoont de vervuilende energie van de schadelijke stoffen op waarmee het voedsel of fruit is belast.

Toegepaste Materialen; Turkoois, Seleniet, Regenboog Calciet, Mangano Calciet, Lavendel Calciet, Arkansas Kristal, Bergkristal, Polychroom Jaspis, Abalone schelp, Amethist, Zwarte Toermalijn,  Herkimers, Shungite, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts

Liquid Light Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.


Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

New Earth, hersteld o. a de oorspronkelijke functie en energie van voeding, voor pure voeding.

Aluminium, Koper, RVS

Mangano calciet werkt zowel fysiek als emotioneel sterk in op het hart. Het helpt omgaan met oud verdriet en trauma’s en helpt je om jezelf te accepteren en van jezelf te houden. De steen geeft letterlijk en figuurlijk lucht, vermindert zorgen en spanningen en maakt blij. Het geeft vertrouwen in jezelf en de in de toekomst. Fysiek werkt mangano calciet spierontspannend en heeft een positieve invloed op het hart, de bloedsomloop, de longen en de botten.

Regenboog Calciet is een prachtige combinatie van Calcieten, deze hebben de kleuren rood, groen en wit sterk in zich vertegenwoordigt. Door deze kleurencombinaties, samen met de zwarte zeer aardende randjes erin zijn zowel de lagere en de hogere chakra’s in dit kristal vertegenwoordigt, alsmede het hartchakra door de groene kleur. Dit maakt deze Calciet zo bijzonder, hij werkt krachtig op je gehele lichaam. Regenboog Calciet kan heel veel voor je groei naar verlichting betekenen. Hij helpt bij vernieuwing en bewust worden van de eigen mogelijkheden. Deze kan alleen via het hartchakra plaatsvinden, dus vanuit de eigen kern. Deze calciet soort helpt je om heel diep in je eigen hart te komen en daar al je lichtmogelijkheden te ontdekken en te ontplooien. Hij brengt ook rust in je hart om alle indrukken, ervaringen en groei te kunnen integreren. Deze calciet is een krachtige reiniger van energie, die negatieve energieën uit de omgeving verwijdert en je energie niveau verhoogt.

Lavendel Calciet is de vrouwelijke, zachte Lemurische energie helpt je bewust te worden van je eigen Goddelijkheid. Lavendel Calciet is verbonden met de hoge lagen van de 7e dimensie, de magische energie van Merlijn en met Meester Saint Germain van de Violette Vlam. Het Merlijnbewustzijn kan je lichaam alchemisch reinigen en je trilling verhogen. Deze heldere stralende calcieten met een lavendel zweem en inwendige regenbogen zijn echte “Nieuwetijds Kristallen” die ons helpen op zowel ons Ascensiepad als die van onze Aarde. Lavendelcalcieten zijn sterk verbonden met de regenboog van het volgende universum en brengen hierdoor een heel bijzondere lichttrilling in heel het kleurenspectrum met zich mee. Ze helen je op alle lichtlichamen en verbinden deze weer met elkaar. Ze zorgen voor een grote bewustzijnsgroei. Je voelt de aanwezigheid van de Engelensferen in Lavendel Calciet, die op zeer zachte wijze helen en transformeren. Ze openen je bewustszijn, verhogen je lichttrilling en brengen nieuwe hoop, moed, kracht en vertrouwen. Deze kristallen brengen verlicht denken en het bewustzijn dat je lichaam een tempel van licht is.

Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het brengt evenwicht: turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Turkoois werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Het bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra's in balans. Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties.

Polychroom Jaspis helpt je beter te aarden waardoor je je spiritueel kunt verdiepen en de oorzaken van zielsblokkades en verkrampingen zullen je duidelijk worden. Hij helpt je de juiste keuzes te maken, sterkt de geest en verdrijft negatieve gedachten. Dit is een voedende steen die steun biedt in tijden van stress en die alle aspecten van het leven verenigt. Polychroomjaspis bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Hij biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, reinigt de chakra’s en de aura en versterkt het immuunsysteem. Jaspis brengt je in balans en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken. Goed bij elektrosmog, straling, langdurige ziekte, geslachtsorganen en de spijsvertering. Hij helpt bij maagpijn, gal-, lever- en nierproblemen. Polychroom Jaspis werkt beschermend in de eerste drie maanden van de zwangerschap, helpt bij misselijkheid en geeft verlichting bij de bevalling. Goed bij blaasontsteking, epilepsie, galstenen, anorexia nervosa, boulimia en bij prostaatklachten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »