Orgonite met geometrie, Oplaadschijven en geometrische afbeeldingen

De geometrische symbolen hebben een positieve invloed op de transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog) en bevordert mede de  positieve levens energie. En is in staat om elektromagnetische velden te reduceren van bv. computers, dect telefoons, I-pad, wi-fi, smartphones, magnetronovens, etc. Door deze belastende vorm van straling ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving.
Het blokkeert de vrije levensenergie stroom, waardoor er fysieke klachten kunnen ontstaan.

Door het gebruik van orgonite gaat de positieve levens energie weer stromen zowel fysiek als in je omgeving. Hierdoor ontstaat de natuurlijke positieve balans en ervaar je ook dat klachten zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, slecht slapen, migraine, verminderde weerstand kunnen verminderen of oplossen.

Omdat ik gecertificeerd Healing Arts therapeute en docent ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite van de oplaadschijven.

Ter informatie:
Ik gebruik polyesterhars omdat het een deel bevat van een moleculaire structuur dat een keten van koolstofatomen bevat - waardoor het een "organische" verbinding is, die energie aantrekt. Kunstharsen zoals polyesterhars ontstaan in laboratoria waarbij wordt uitgegaan van een aantal basismaterialen w.o. aardolie, steenkool. stikstof en zand.
Ook heeft polyesterhars een hoge mate van krimpbaarheid bij uitharding, hetgeen extra kracht op het oppervlak van het kwarts kristal veroorzaakt. Deze druk vergroot de reeds aanwezige elektrische lading op het oppervlak van het kwarts kristal, waardoor de holistische helende eigenschappen van dit mineraal worden versterkt. 
Epoxy giethars bevat geen uitdampingsmiddelen en krimpt daardoor niet of nauwelijks tijdens de uitharding.
Gietpolyester krimpt ca. 3%, waarvan ruim 2% in de vloeibare fase. Epoxy krimpt ca. 0,1-0,2% 
Daardoor is de orgone werking van orgonite epoxy producten beduidend anders, dus ook de effectiviteit.

 

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

© Copyright esoterische-techniek.nl