Orgonite met het Labyrint symbool

Orgonite met het Labyrint symbool

Het Labyrint is verbonden met transformatie en (weder)geboorte. Het is een symbool van heling en heelheid. Het labyrint wijst een weg door die cirkel heen. De spiraal is een symbool van de verbinding tussen de menselijke en de Goddelijke wereld. Het Labyrint biedt de mogelijkheid van het begaan van een weg naar Jezelf.

Reduceert de belastende en de negatieve ten gevolgen van de verstorende energieën van o.a. energetische vervuiling, elektrosmog, elektrostress, straling, Wi-Fi.

Gewicht 88 gram diameter 6 cm x 2,5 cm hoog.

Toegepaste materialen; Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Amethist, Rozenkwarts, Bergkristal
Amazoniet, Fluoriet, Serpentijn, Unakiet

Licht remedies Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Aluminium
Koper
Messing

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »