Orgonite met het Merkaba symbool

Orgonite met het Merkaba symbool

Merkaba is een geometrische reeks patronen die het lichaam omgeven, ook wel het lichtvoertuig genoemd dat ons als mensen omhult en kan geactiveerd worden. Het vormt de verbinding tussen verstand, lichaam en ziel in een speciale geometrische verhouding.

Reduceert de belastende en de negatieve ten gevolgen van de verstorende energieën van o.a. energetische vervuiling, elektrosmog, elektrostress, straling, Wi-Fi.

Gewicht 93 gram diameter 6 cm x 2,5 cm hoog.

Toegepaste materialen; Shungite, Zwarte Toermalijn, Herkimers, Fluoriet, Amethist, Unakiet, Rozenkwarts, Bergkristal, Serpentijn, Amazoniet

Liquid Light Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Aluminium
Koper

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »