Orgonite hanger Maw Sit Sit

€20,00

Orgone Orgonite hanger Maw Sit Sit.

Gewicht 19 gram diameter breed 2 cm x 3 cm lang (kan iets verschillen per hanger)

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld (aura), zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G, negativiteit. 
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv. openbare Wi-Fi spots.

Toegepaste materialen; Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper hangeroogje voor de geleiding van de orgone energie.

Maw Sit Sit is een jadeachtige steen is in 1963 ontdekt in Birma(Myanmar) en genoemd naar het dorpje gelegen aan de voet van de Himalaya waar al duizenden jaren religieus en helingsbewustzijn heerst.
Maw Sit Sit bestaat uit ten minste zes mineralen.
Het intense groen komt van Chroom. De steen is behulpzaam voor innerlijke beschouwingen en meditatie. Maw Sit Sit is een stimulerende en verheffende steen die je de schoonheid van het leven laat zien en die behulpzaam is bij depressie en bij trauma’s uit het verleden. De vibrerende energie is als een adem vol frisse lucht die je na een dag vol beslommeringen weer fris laat voelen. Heel goed om bij je te dragen tijdens activiteiten buitenshuis zoals sporten, fietsen of gewoon relaxen. Hij geeft energie en laat zuurstof door het bloed stromen. De steen helpt de suikerspiegel te normaliseren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen