Orgone Orgonite hangers Shunshine Aura

€20,00

Orgone Orgonite hangers Shunshine Aura.

Gewicht 10 gram diameter breed 2 cm x 2 cm lang
(kan iets verschillen per hanger)

Voor persoonlijk bescherming tegen alle vormen van straling en verstorende energieën. Het geeft bescherming aan jouw energieveld (aura), zodat je energiebalans niet verstoord raakt door straling van bv. Wi-Fi of Elektro-smog, 5G, negativiteit.
Op deze manier ben je overal waar je bent beschermd, zowel voor thuis, onderweg, op je werk, of bij bv.openbare Wi-Fi spots.

Toegepaste materialen;
Shungite, Toermalijn, Herkimer, Amethist, Bergkristal, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Rozenkwarts

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Koper hangeroogje voor de geleiding van de orgone energie.

Aurakwarts zijn bergkristalletjes waar door een zeer hoge temperatuur één of meerdere edelmetalen aan het oppervlak hechten waardoor het bergkristal een hogere energie krijgt. Sunshine Aura Kwarts bevat een laagje goud en titanium

Sunshine Aura Kwarts activeert en balanceert de zonnevlecht. Net als de zon heeft deze aurakwarts een zeer krachtige en vitaliserende energie die diepe emotionele blokkades en pijnen uit het verleden kan losmaken en helpen te verwerken. Sunshine Aura kwarts beschermd je aura en werkt verjongend op je systeem. Sunshine Aura Kwarts is behulpzaam bij problemen van de maag, darmen, lever, bij verstoppingen en tevens helpt deze het lichaam bij het uitscheiden van gifstoffen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen