Orgone Orgonite Hanger met diverse soorten edelstenen / mineralen / kristallen

€11,00
* Stukprijs: €0,00 /

Orgone orgonite Hanger met diverse soorten edelstenen / mineralen / kristallen.

 (Let op! Een afbeelding selecteert niet meteen de juiste hanger. "Maak een keuze"voor de juiste variant.)

Rechthoek; Gewicht 15 gram, 2.5 cm breed x 3.2 cm diep.
Rechthoek Klein; 8 gram 2 cm breed x 3 cm lang
Rond; Gewicht 12 gram, diameter 3 cm
Vierkant; Gewicht 13 gram 2.5 cm x 2.5 cm

Inhoud van elke hanger; Shungite, Bergkristal, Toermalijn, Herkimer, Rozenkwarts, Amethist, Amazoniet, Unakiet, Serpentijn, Fluoriet

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden.

toegepaste Light Frequencies Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

koper, Messing, Brons, Staal

Genereert optimale bescherming tegen alle vormen van belastende en schadelijke straling. De orgonite bestaat uit een basismix van metaal en kwartskristallen welke de eigenschap hebben om etherische-energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen. Verder worden er ook edelstenen/mineralen toegevoegd, die van nature ook bescherming geven tegen straling.
In het dagelijks leven worden we continue belast/geprikkeld met de schadelijke energie van elektrosmog en elektromagnetische straling. Deze belasting werkt direct in op onze levensenergie, wat ook fysieke klachten kan veroorzaken. De zijn elektromagnetische golven veroorzaakt door o.a. mobieltjes, magnetrons, Wi-Fi, routers, 5G, computers, I-pad, Tablet, umts en gsm masten, dect telefoon/babyfoons, hoogspanningsleidingen, enz.

Orgonite schoont de belastende energie op en reinigt ook ruimtes zoals b.v een slaap/woonkamer, maar ook onze eigen energieveld (aura). De energie van orgonite werkt aardend en harmoniserend en heeft een positieve invloed op onze levensenergie. De orgonite werkt als positieve energie transformator.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen