Orgonite edelsteen hangers voor persoonlijke sier en energetische bescherming.

 

Orgonite sieraden, hangers, amuletten, kettingen, chi hangers, energie hanger of pendants zijn voor mensen die graag iets bij zich dragen als bescherming buitenshuis. Als je in huis orgonite hebt staan en je gaat dan de deur uit, dan kan de overgang groot zijn.
Dit omdat je dan weer belast wordt door elektromagnetische straling van o.a. wifi spots, zendmasten (5G), moderne draadloze apparatuur in winkels, of als je met het openbaar vervoer reist. 

Een orgonite sieraad, hanger kun je het beste ter hoogte van het hartchakra dragen. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel van ruimte, maar is ook een uitkomst voor mensen die hartkloppingen krijgen van straling. Doordat je de orgonite op het lichaam draagt, reageert de energie van de hanger ook op jouw directe energieveld: je aura. De schadelijke straling komt daar als eerste binnen.
De sieraden zijn niet alleen functioneel, maar zeker ook mooi. Ook maak ik sieraden die geschikt zijn voor kinderen.

 

Klik op de foto om te zien welke varianten er zijn van de hangers.

 

Voor orgonite zilveren sieraden zie ook https://www.esoterische-techniek.nl/orgonite-sieraad-edelsmid/

 

Ter informatie:
Ik gebruik polyesterhars omdat het een deel bevat van een moleculaire structuur dat een keten van koolstofatomen bevat - waardoor het een "organische" verbinding is, die energie aantrekt. Kunstharsen zoals polyesterhars ontstaan in laboratoria waarbij wordt uitgegaan van een aantal basismaterialen w.o. aardolie, steenkool. stikstof en zand.
Ook heeft polyesterhars een hoge mate van krimpbaarheid bij uitharding, hetgeen extra kracht op het oppervlak van het kwarts kristal veroorzaakt. Deze druk vergroot de reeds aanwezige elektrische lading op het oppervlak van het kwarts kristal, waardoor de holistische helende eigenschappen van dit mineraal worden versterkt. 
Epoxy giethars bevat geen uitdampingsmiddelen en krimpt daardoor niet of nauwelijks tijdens de uitharding.
Gietpolyester krimpt ca. 3%, waarvan ruim 2% in de vloeibare fase. Epoxy krimpt ca. 0,1-0,2% 
Daardoor is de orgone werking van orgonite epoxy producten beduidend anders, dus ook de effectiviteit.
 
Omdat ik gecertificeerd Healing Arts therapeute en docent ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite hangers.

 

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.
 
© Copyright esoterische-techniek.nl