Orgonite hangers voor persoonlijke sier en bescherming tegen elektromagnetische vervuiling.

Orgonite sieraden, hangers, amuletten, kettingen, chi hangers of pendants zijn voor mensen die graag iets bij zich dragen als bescherming als ze de deur uitgaan. Als je in huis orgonite hebt staan en je gaat dan de deur uit, dan kan de overgang groot zijn omdat je dan weer belast wordt de straling door o.a. wifi spots. Een sieraad werkt ook goed als je veel werkt achter de pc, een tablet, andere draadloze apparaten of als je met het openbaar vervoer reist.

Een orgonite sieraad, hanger kun je ter hoogte van het hartchakra dragen. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel van ruimte, maar is ook een uitkomst voor mensen die hartkloppingen krijgen van straling. Doordat je de orgonite op het lichaam draagt, reageert de energie van de hanger ook op jouw directe energieveld: je aura. De schadelijke straling komt daar als eerste binnen.

De sieraden zijn niet alleen functioneel, maar zeker ook mooi. Ook maak ik sieraden die geschikt zijn voor kinderen. Je kunt uit de voorraad een sieraad bv. de orgonite hanger edelsteen of kristalsoort kiezen die bij je past of mij een laten maken.

Voor orgonite zilveren sieraden zie ook https://www.esoterische-techniek.nl/sieraad-edelsmid/

 

Pagina 1 van 2