Orgonite hangers voor persoonlijke sier en bescherming tegen elektromagnetische vervuiling.

Orgonite sieraden, hangers, amuletten, kettingen, chi hangers of pendants zijn voor mensen die graag iets bij zich dragen als bescherming buitenshuis. Als je in huis orgonite hebt staan en je gaat dan de deur uit, dan kan de overgang groot zijn.
Dit omdat je dan weer belast wordt door elektromagnetische straling van o.a. wifi spots, zendmasten (5G), moderne draadloze apparatuur in winkels, of als je met het openbaar vervoer reist. 

Een orgonite sieraad, hanger kun je het beste ter hoogte van het hartchakra dragen. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel van ruimte, maar is ook een uitkomst voor mensen die hartkloppingen krijgen van straling. Doordat je de orgonite op het lichaam draagt, reageert de energie van de hanger ook op jouw directe energieveld: je aura. De schadelijke straling komt daar als eerste binnen.
De sieraden zijn niet alleen functioneel, maar zeker ook mooi. Ook maak ik sieraden die geschikt zijn voor kinderen.
Je kunt uit de voorraad een sieraad bv. de orgonite hanger edelsteen of kristalsoort kiezen die bij je past of mij een laten maken.

Voor orgonite zilveren sieraden zie ook https://www.esoterische-techniek.nl/sieraad-edelsmid/

Omdat ik gecertificeerd Healing Arts therapeute en docent ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite hangers.

Even voor de duidelijkheid:
Ik gebruik polyesterhars omdat het een deel bevat van een moleculaire structuur dat een keten van koolstofatomen bevat - waardoor het een "organische" verbinding is, die energie aantrekt. Kunstharsen zoals polyesterhars ontstaan in laboratoria waarbij wordt uitgegaan van een aantal basismaterialen w.o. aardolie, steenkool. stikstof en zand.
Ook heeft polyesterhars een hoge mate van krimpbaarheid bij uitharding, hetgeen extra kracht op het oppervlak van het kwarts kristal veroorzaakt. Deze druk vergroot de reeds aanwezige elektrische lading op het oppervlak van het kwarts kristal, waardoor de holistische helende eigenschappen van dit mineraal worden versterkt. 
Epoxy giethars bevat geen uitdampingsmiddelen en krimpt daardoor niet of nauwelijks tijdens de uitharding.
Gietpolyester krimpt ca. 3%, waarvan ruim 2% in de vloeibare fase. Epoxy krimpt ca. 0,1-0,2% 
Het is zo dat bij uitharding van polyester het oplosmiddel styreen vrijkomt. Deze damp is (zeer) scherp van geur. Zo zeer zelfs dat een mens deze geur ruim duizend keer eerder kan ruiken voordat het gezondheid belastend is. Onder belastend wordt verstaan de overschrijding van de MAC waarde waarin men beroepsmatig 8 uur per dag mee werkt. Het lichaam van de mens breekt het eventuele opgenomen styreen echter weer af. Alleen bij zeer hoge en langdurige blootstelling aan styreen dampen kan er OPS ontstaan. (schildersziekte, afbraak / aantasting van het zenuwstelsel)
De Kern van dit verhaal is aldus; Polyester ruikt zeer scherp en epoxy niet. De veronderstelling dat wat veel harder stinkt veel gevaarlijker is, is logisch maar niet op feiten berust! Als iets een gezondheidsrisico oplevert dan is het wel epoxy!. Van epoxy is bekend dat één op de vijf mensen hiervoor een progressief opbouwende allergie voor ontwikkeld. Het “probleem” is wel dat iedereen op en aanmerkingen heeft (en niet gehinderd door enige kennis) als je polyester voor de producten gebruikt en dat gebeurt nauwelijks als je met epoxy werkt.

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.