Orgonite hangers voor persoonlijke sier en bescherming tegen elektromagnetische vervuiling.

Orgonite sieraden, hangers, amuletten, kettingen, chi hangers of pendants zijn voor mensen die graag iets bij zich dragen als bescherming buitenshuis. Als je in huis orgonite hebt staan en je gaat dan de deur uit, dan kan de overgang groot zijn.
Dit omdat je dan weer belast wordt door elektromagnetische straling van o.a. wifi spots, zendmasten (5G), moderne draadloze apparatuur in winkels, of als je met het openbaar vervoer reist. 

Een orgonite sieraad, hanger kun je het beste ter hoogte van het hartchakra dragen. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel van ruimte, maar is ook een uitkomst voor mensen die hartkloppingen krijgen van straling. Doordat je de orgonite op het lichaam draagt, reageert de energie van de hanger ook op jouw directe energieveld: je aura. De schadelijke straling komt daar als eerste binnen.

De sieraden zijn niet alleen functioneel, maar zeker ook mooi. Ook maak ik sieraden die geschikt zijn voor kinderen.
Je kunt uit de voorraad een sieraad bv. de orgonite hanger edelsteen of kristalsoort kiezen die bij je past of mij een laten maken.

Voor orgonite zilveren sieraden zie ook https://www.esoterische-techniek.nl/sieraad-edelsmid/

Ik gebruik polyesterhars omdat een deel van zijn moleculaire structuur een keten van koolstofatomen bevat - waardoor het een "organische" verbinding is, die energie aantrekt.
Ook heeft polyesterhars een hoge mate van krimpbaarheid bij uitharding, hetgeen extra kracht op het oppervlak van het kwarts kristal veroorzaakt. Deze druk vergroot de reeds aanwezige elektrische lading op het oppervlak van het kwarts kristal, waardoor de holistische helende eigenschappen van dit mineraal worden versterkt.
Epoxy giethars bevat geen uitdampingsmiddelen en krimpt daardoor niet of nauwelijks tijdens de uitharding waardoor de de effectiviteit van de werking anders is.

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »