Orgonite energy healing power Disk met de Flower of Life

Orgonite healing power Disk met de Flower of Life in iriserende kleuren.

Te gebruiken voor o.a. water en voeding, herstelt het in de oorspronkelijke functie en energie. 

De werking van een orgonite power disk is o.a. het opschonen van verstorende/negatieve energie uit het product wat je op de power disk plaatst. Hierdoor neemt de Bovis waarde toe van het product. (geen warme vloeistoffen)

Gewicht 445 gram Diameter 12 cm x 3 cm hoog 

Toegepaste materialen; Amazoniet, Shungite, Zwarte Toermalijn, Amethist, Rozenkwarts, Herkimers, Bergkristal, Serpentijn, Unakiet

Liquid Light Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Flower of Life symbool, de energie van Heelheid en de Geometrie van de Oorspronkelijke Schepping. Ook voor ontstoring ook van disharmonieuze energie.

Aluminium, Messing, Koper

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »