Glazen buis gevuld met orgonite om snel te kunnen op laden en te ontspannen.

Glazen cilinder gevuld met orgonite makkelijk vast te houden om snel te kunnen op laden en te ontspannen. Handig voor onderweg en ook om bij je te dragen of om bij een stralingsbron te plaatsen.

De grotere variant cilinder wordt ook gebruikt voor healingen en dus zeer geschikt voor eventuele therapeutische doeleindes.

Creëert een stralings-vrij energieveld om je heen en geeft positieve levensenergie af wat de ruimte reinigt, storing neutraliseert en bescherming biedt. Genereert een stevige gronding waardoor je beter bij jezelf kunt blijven.

Gewicht 90 gram diameter 2,5 cm x 10 cm hoog.

Toegepaste materialen; Shungite, Herkimers, Toermalijn, Bergkristal, Rozenkwarts,  Amethist, Fluoriet, Amazoniet, Serpentijn, Unakiet

Koper
Messing
Staal

Liquid Light Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »