Orgonite te gebruiken bij draadloze technologiën

De mobiele telefoon wordt vaak op het lichaam gedragen, de belasting van de schadelijke straling is daarmee ook continue aanwezig.
Om je fysieke lichaam hiertegen optimaal te beschermen kun je deze vormen van orgonite combineren met je mobiel, Ipad, laptop of tablet.

Maar ook de straling die in de auto wordt veroorzaakt (navigatie apparatuur), komt veelal door de elektromagnetische velden van de draadloze apparatuur, dit is erg belastend voor het fysieke lichaam. Dit kan een negatieve invloed hebben op de gezondheid, er kunnen fysieke klachten kunnen ontstaan door de belastende straling zoals; hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid,oogproblemen, slapeloosheid, hartkloppingen, hoge bloeddruk, tintelingen, depressies, migraine, verminderde weerstand, irritatiegevoeligheid, enz.

Omdat ik gecertificeerd Healing Arts therapeute en docent ben, verwerk ik ook de Liquid Lights Frequencies remedies in de orgonite voor mobiele apparatuur.

Ik gebruik polyesterhars omdat een deel van zijn moleculaire structuur een keten van koolstofatomen bevat - waardoor het een "organische" verbinding is, die energie aantrekt.
Ook heeft polyesterhars een hoge mate van krimpbaarheid bij uitharding, hetgeen extra kracht op het oppervlak van het kwarts kristal veroorzaakt. Deze druk vergroot de reeds aanwezige elektrische lading op het oppervlak van het kwarts kristal, waardoor de holistische helende eigenschappen van dit mineraal worden versterkt.
Epoxy giethars bevat geen uitdampingsmiddelen en krimpt daardoor niet of nauwelijks tijdens de uitharding waardoor de effectiviteit van de werking anders is.

Gratis verzending vanaf € 100,- binnen de Benelux.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »