Orgonite met diverse geometrische afbeeldingen met holografisch reflectie

€5,00
* Stukprijs: €0,00 /

Orgonite healing power Holografisch effect.

(je kunt je keuze manken in het menu naast de afbeelding)

De werking van een orgonite power is o.a. het opschonen van verstorende/negatieve energie en belastende gevolgen van elektromagnetische straling.
Er gebruik gemaakt van het holografisch effect omdat dit een 3D en spiegeleffect weergeeft van het geometrische symbool. 
Hierdoor worden ook de gekleurde prisma`s weerspiegeld die je terug vind in het spectrum van de regenboog. De kleuren van de regenboog bestaan tenslotte uit "wit" licht.

Gewicht 30 gram diameter 4 cm x 2 cm per stuk, kan iets variëren. 

Toegepaste materialen; Amazoniet, Shungite, Zwarte Toermalijn, Amethist, Rozenkwarts, Herkimers
Arkansas Bergkristal, Fluoriet, Serpentijn, Unakiet

Liquid Light Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Metaal

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »