Orgonite Piramide met Bladgoud, Citrien, Golden Healer

Orgonite Piramide met Bladgoud, Citrien en Golden Healer
In de orgonite is een koperen spiraal aanwezig die vanuit de piramide er aan de onderkant weer uit komt. Dit zorgt voor een goede aarding, afvoer en geleiding van de energie.

Gewicht 124 gram 5 cm x 5 cm x 6 cm hoog.

Toegepaste Materialen; Bladgoud, Citrien, Golden Healer, Shungite, Toermalijn, Herkimers
Bergkristal, Serpentijn, Amazoniet, Unakiet, Rozenkwarts, Amethist

Liquid Light Frequencies Healing Arts;
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Universal Peace and Balance, geeft je vertrouwen dat je in balans en vrede kunt leven met de vele nieuwe keuzes en nieuwe werkelijkheden die zich openen voor jou. Het geeft vertrouwen dat je vanuit intuïtie altijd op de juiste plek bent in het juiste moment. Terwijl jij in een meer ontspannen en speelse staat bent, is alles meer in eenheid en afstemming met elkaar.

Messing
Koper 

Piramides verzamelen energie en richt het in het universum. De punt van de piramide is ook een nulpunt, net als het nulpunt in de aarde waar de kundalinie in ontstaat. Ze maakt verbindingen met andere dimensies. Een piramidevorm stimuleert de stroom van verhoogde energievelden en buigt negatieve energieën af. Orgonite is een mix van metaal, hars en kristallen en zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog)en bevordert positieve levensenergie. De werking van orgonite in combinatie met de geometrische vorm van een piramide maakt een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft. De orgonite piramide reinigt ook negatieve energie uit jouw energetische veld, alsmede de ruimte waarin de piramide staat. Hierdoor zal de positieve levensenergie weer kunnen doorstromen.

De werking van de piramide is optimaal als het wordt uitgelijnd met het Noorden, m.b.v. een kompas. Daar waar alle energiepiramides over de hele wereld op zijn uitgelijnd – dan treedt je piramide via zogeheten leylijnen in contact met een groot krachtveld.

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen. Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen