Orgonite piramide met Bergkristalbol Prehniet, Visocalciet en Atlantisiet

€125,00

Orgone Orgonite piramide met Bergkristalbol Prehniet, Visocalsiet en Atlantisiet.

Gewicht 1074 gr, 4 x 14 cm x 10 cm hoog.

Inhoud; Bladgoud, Bergkristalbol, Prehniet, Atlantisiet, Toermalijn, Herkimers, Rookkwarts, Arkansas Bergkristal, Shungite, Bergkristal dubbeleinder, Serpentijn, Amazoniet, Unakiet, Rozenkwarts, Amethist, Shungite, Zwarte Toermalijn.

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Toegepaste Liquid Lights Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Messing, koper

Piramides verzamelen energie en richt het in het universum. Ze maakt verbindingen met andere dimensies.
Een piramidevorm stimuleert de stroom van verhoogde energievelden en buigt negatieve energieën af, (5G straling) zoals ongeordende, disharmonieuze energieën. De werking van een orgonite piramide is o.a. het opschonen van verstorende/negatieve energie uit jouw energieveld, alsmede de ruimte waarin de piramide staat. En daarbij een energieveld creërend dat een hogere, meer gebalanceerde en gezondere staat van 'zijn' doet ontstaan.
Door externe beïnvloeding af te weren, helpt het om je eigen, specifieke gedachten te kanaliseren, door het focussen van de positieve energie IN jezelf.

Orgonite is een mix van metaal, hars en kristallen en zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog, elektromagnetische straling, 5G straling) en bevordert positieve levensenergie. De werking van orgonite in combinatie met het krachtveld van de geometrische vorm van een piramide, maakt de piramide een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft.

De werking van de piramide is optimaal als het wordt uitgelijnd met het Noorden, m.b.v. een kompas. Daar waar alle energiepiramides over de hele wereld op zijn uitgelijnd – dan treedt je piramide via zogeheten leylijnen in contact met een groot krachtveld.

Visocalciet is het Het Zeven Mineralen Kristal en komen uit de grond waar de piramides op staan in Bosnië.
Het kristal brengt heling op dieper niveau en geeft je energie en vitaliteit, bijvoorbeeld na een drukke periode, of als je uitgeput bent door energieverlies. Het kristal brengt je ook innerlijke rust, vrede en sereniteit.
Indien het Zoïsiet, de blauwgroene, tot grijze aders zich tonen, dan werkt het kristal op zowel DNA niveau, als op bewustzijnsverruiming. 
Boviswaarde van deze kristallen ( tot 750 gram) ligt tussen de 50.000 - 70.000 Bovis.
Dit kristal bestaat uit:
Bergkristal bestaat uit zuiver silica. De cellen van al onze weefsels bevatten dat stof, vooral huid, haar, botten, nagels en tanden. Daarom heeft bergkristal een helende werking op alle klachten die te maken hebben met huid, haar, botten, tanden en nagels.
Wat bergkristal vooral doet, is de aura zuiveren, reinigen en versterken. 
Groene calciet deel van het hartchakra. Wist het lichaam van bacteriële infecties. Geeft verkoeling aan koorts en ontsteking, kalmeert en versterkt de bijnieren, stimuleert ontgifting en helpt bij maag-, lever- en galklachten. Beschermt tegen artritis en artrose, borstkanker, gezichtsverlamming. Tegen hartziekten en longaandoeningen. Stimuleert de thymus. Versterkt het immuunsysteem.
Mangano-calciet (ondoorzichtig lichtroze): versterkt het hart, normaliseert het hartritme. Goed voor de bloedsomloop, bindweefsel, bloedvaten en huid.
Oranje calciet stimuleert de spijsvertering en het metabolisme, versterkt de darmen en het bindweefsel. Bevordert de opname van voedingsstoffen uit de maaltijd.
Wit calciet hoort kroonchakra. Stimuleert de groei van kinderen, stimuleert de spijsvertering, versterkt slijmvliezen, huid, darmen, bindweefsel, botten en tanden.
Citrien maakt deel uit van de solar plexus chakra en heeft een uitgesproken effect op de spijsvertering. Het stimuleert de galblaas, helpt de lever het bloed te ontgiften en versterkt de pancreas. Citrien versterkt het immuunsysteem, de blaas, de nieren en de darmen.
Zoisite (violet zoisite) geneest het DNA-niveau en heeft een ontgiftende werking. Het heeft de capaciteit om ons DNA te herprogrammeren naar de originele blauwdruk van de schepping.

Prehniet brengt vreugde en vrede in je hart, de steen straalt vernieuwing en hoop uit. Hij verbindt het hart met de wil waardoor je zonder ego kan creëren. Het is een steen van onvoorwaardelijke liefde en het kristal dat de genezer geneest.
Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen. De steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving. 
De steen verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen. Prehniet heeft een sterke connectie met de natuur.
Spiritueel beschermt het de aura, helpt visualiseren en contact maken met gidsen en engelen en is dus een goede steen om te gebruiken bij het mediteren. Fysiek kan prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, fobieën, angsten en hyperactieve kinderen. Goed bij rusteloosheid, woede en nervositeit.

Atlantisiet is een combinatie van serpentijn met stichtiet. 
Stichtiet maakt zachter en stimuleert begrip, medeleven, vergevingsgezindheid en het uiten van liefde en vriendschap. De steen beschermt tegen negativiteit van binnen uit en van buiten af en maakt zowel emotioneel als fysiek weerbaarder. Stichtiet vermindert verlegenheid en remmingen en helpt genieten van het leven. Het activeert de Kundalini energie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op neurologische aandoeningen zoals bijvoorbeeld dementie, Alzheimer, Parkinson en hernia. 
Serpentijn brengt balans in lichaam en geest en helpt negatieve energie en straling buiten houden. De steen werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress en zorgt voor innerlijke rust. Ook bij conflicten bevordert de steen evenwicht en stimuleert tot het sluiten van een compromis. Seksuele problemen veroorzaakt door gespannenheid worden verminderd. Spiritueel bevordert de steen spirituele vermogens en is zeer geschikt om een meditatie te ondersteunen. Fysiek brengt de steen ook evenwicht. Serpentijn werkt reinigend, ontgiftend, pijnstillend (met name bij spierpijn, menstruatiepijn en kiespijn) en ontkrampend. Het brengt de insulineproductie, het bloedsuikergehalte en het calcium- en magnesium gehalte in balans en remt overmatige verzuring. Hierdoor heeft het een positieve werking op diabetes and hypoglycemie. De steen heeft een positieve werking op problemen van de darmen, maag en nieren en vermindert menstruatiepijn en -krampen. 
Naast de algemene eigenschappen van stichtiet en serpentijn heeft atlantisiet, zoals de naam al doet vermoeden, een speciale connectie met de kennis en energie van Atlantis.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen