Orgonite piramide met Blauwe Aragoniet, Groenlandiet, Chrysopraas en Merkaba symbool Verkocht

€0,00

Orgonite piramide met Blauwe Aragoniet, Groenlandiet, Chrysopraas en Merkaba symbool

In de piramide is een koperdraad spiraal aanwezig vanaf de kristalpunt, die vanuit de piramide aan de onderkant er aan buitenkant er weer uit komt. Dit is noodzakelijk voor een goede gronding, afvoer en geleiding van de energie.

Gewicht 1012 gr, 4 x 14 cm x 10 cm hoog.

Inhoud; Bladgoud, Blauwe Aragonite, Chrysopraas, Groenlandiet, Merkaba symbool, Bergkristal dubbeleinder, Arkansas kristal, Herkimers, Toermalijn, Arkansas Bergkristal, Serpentijn, Amazoniet, Unakiet, Rozenkwarts, Amethist, Shungite

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

Lights Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Universal Peace and Balance, Neutraal en in balans zijn, nieuwe keuzes en intuïtie, meer licht en zachtheid.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Messing, koper

Piramides verzamelen energie en richt het in het universum. Ze maakt verbindingen met andere dimensies.
Een piramidevorm stimuleert de stroom van verhoogde energievelden en buigt negatieve energieën (5G) af, zoals ongeordende, disharmonieuze energieën. De werking van een orgonite piramide is o.a. het opschonen van verstorende/negatieve energie uit jouw energieveld, alsmede de ruimte waarin de piramide staat. En daarbij een energieveld creërend dat een hogere, meer gebalanceerde en gezondere staat van 'zijn' doet ontstaan.
Door externe beïnvloeding af te weren, helpt het om je eigen, specifieke gedachten te kanaliseren, door het focussen van de positieve energie IN jezelf.

Orgonite is een mix van metaal, hars en kristallen en zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog, elektromagnetische straling) en bevordert positieve levensenergie. De werking van orgonite in combinatie met de geometrische vorm van een piramide maakt een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft.

De werking van de piramide is optimaal als het wordt uitgelijnd met het Noorden, m.b.v. een kompas. Daar waar alle energiepiramides over de hele wereld op zijn uitgelijnd – dan treedt je piramide via zogeheten leylijnen in contact met een groot krachtveld.

Aragoniet Blauw deze zachte steen is aardend en aarde genezend, maar is zeer waardevol voor het ascensieproces, het helpt je om meer mee te gaan met het leven en je niet te verzetten tegen je groei, ook als deze in een stroomversnelling gaat.
De steen verzacht gevoel en emoties, het is een zachte kracht die je diverse verbindingen laat voelen. De steen draagt de hogere energie van het element water en helpt je dus in je emotionele, spirituele groei. Deze energie helpt je ook om oud denken en dogma’s los te laten en meer te vertrouwen op de goddelijke leiding. De steen maakt je zacht en open en ontvankelijk en heeft een positieve invloed op het innerlijke kind. Op fysiek niveau reinigt de steen je hele watersysteem. Dit kristal is sterk verbonden met Gaia’s droom, het paradijs op aarde, ze verbindt jouw bewustzijn hier dus directer mee, zo kun je beter in contact komen met je eigen zielendroom. Het helpt je ook om meer te leven vanuit je gevoel en om zonder weerstand mee te gaan met de flow van het leven, zonder tegenstand van het ego of denken, het zuivert je van oude patronen en opent je voor het hogere bewustzijn, daarnaast brengt het tederheid en zachtheid op diverse levels. Een bijzonder en zachtaardig kristal wat je stimuleert om meer te leven vanuit je hart en intuïtie, dus een echte nieuwetijdssteen.

Groenlandiet vormt een deel van de kaap van de Bisschop van Groenland en is 3,8 miljard jaar oud, hij wordt in hetzelfde gebied als Issua en Nuummiet gevonden.
Met oude energieën in zich gecodeerd brengt hij je zorgzaamheid voor de aarde en een leven in harmonie met de natuur bij. Groenlandiet heeft een sterke band met het Devische rijk en helpt bij aardehealing en het uitlijnen van het raster van Moeder Aarde. Het is een mystieke steen met een krachtig Engelencontact, die je in contact brengt met de Engel die jij op een hoger plan bent. Deze visionaire steen verbindt je met de hoogste spirituele gebieden en helpt bij automatisch schrijven. In deze tijd van grote transformatie helpt hij hen die het gevoel hebben dat alles uit elkaar valt, dat niets meer hetzelfde is, hij brengt je weer in contact met wat er in je hart leeft, wat je passies en verlangens zijn en deze te leven. Hij activeert en beschermt je hartchakra en waakt voor mensen die je hart- en milt energie proberen te slurpen.
Hij bevrijdt je van karmische verstrikking, leert je dat je vrij bent. Deze positieve steen keert negatieve situaties om. Groenlandiet vergemakkelijkt astraal reizen, opent de intuïtie en laat zien wat er in je leven nodig is om de ziel te laten groeien. Hij kalmeert woede en irritatie en helpt je emotioneel te herstellen. Ook geeft hij weer veerkracht na een traumatische ervaring.
Hij geeft je een gevoel van welzijn en verbindt je met de wijsheid van het universum. Groenlandiet is steen van liefde, die helpt liefde te verdiepen en je leert onvoorwaardelijk lief te hebben. Hij brengt yin en yang met elkaar in evenwicht. Groenlandiet versterkt leidinggevende kwaliteiten en vastberadenheid. Het helpt mensen die stotteren of neurotisch zijn en kweekt begrip voor hen bij de omgeving. De oorspronkelijke bewoners van Groenland zeggen dat dit kristal je waarschuwt als er gevaar dreigt, d.m.v. een plotseling inzicht.
Groenlandiet is goed voor de ogen, thymus, bindweefsel, skelet, spieren, zenuwstelsel, bijnieren, longen, voorhoofdsholten, hart, spierstelsel, urogenitaal stelsel, bloeddruk, stofwisseling, cholesterol en arteriosclerose. Hij helpt bij huiduitslag en allergieën en verlicht migraine. Ook ondersteunt hij bij ontstekingen. Dit is een echt nieuwe tijdskristal dat ons nu heel behulpzaam kan zijn.

Chrysopraas werkt sterk zuiverend, zowel geestelijk als lichamelijk. Het vermindert afhankelijkheid van de liefde en goedkeuring van anderen en gaat dwanggedachten en dwanghandelingen tegen. Het vermindert slaapproblemen en nachtmerries en claustrofobie. Chrysopraas stimuleert een positieve houding, acceptatie en vertrouwen in zowel jezelf als het grotere geheel. De steen versterkt creativiteit en waardering voor mooie dingen en kunst. Het helpt meer open staan voor de spirituele kant van het leven en helpt in een meditatieve toestand komen.
Fysiek werkt chrysopraas sterk ontgiftend en ontslakkend en stimuleert de leveractiviteit. Het heeft een positieve werking op huidaandoeningen, ogen, jicht en onvruchtbaarheid bij vrouwen met name als die wordt verminderd door een infectie. 

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt.
Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

De Merkaba is een geometrische reeks patronen die het lichaam omgeven, ook wel het lichtvoertuig genoemd dat ons als mensen omhult en kan geactiveerd worden. Het vormt de verbinding tussen verstand, lichaam en ziel in een speciale geometrische verhouding.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen