Orgonite piramide met Shungite, Nuummiet, Gele Turkoois, Chrysopaal

€175,00

Orgonite piramide met Shungite, Nuummiet, Geel Turkoois, Edelsteen: Chrysopaal en een dubbele Arkansas dubbeleinder.

In de piramide is een koperdraad spiraal aanwezig vanaf de kristalpunt, die vanuit de piramide aan de onderkant er aan buitenkant er weer uit komt.
Dit is noodzakelijk voor een goede gronding, afvoer en geleiding van de energie.

Gewicht 877 gr, 4 x 13.5 cm x 10 cm hoog.

Inhoud; Bladgoud, Dubelle dubbeleinder Arkansas kristal, Nuummiet, Groenlandiet, Gele Turkoois, Chrysopaal, Arkansas kristal, Herkimers, Toermalijn, Arkansas Bergkristal, Serpentijn, Amazoniet, Unakiet, Rozenkwarts, Amethist, Shungite

Wat doen de Liquid Frequencies?
De Liquid Light Frequencies activeren een nieuw bewustzijn en dienen als bron van genezing. Ze gronden je in je lichaam en versterken je (eigen) liefde en bewustzijn. Ook geven ze je inzicht in het grote geheel en in jouw eigen rol en je keuzemogelijkheden daarin. In essentie gaat het over het je vrij maken van oude ballast en dit transformeren naar nieuwe mogelijkheden. Healing is altijd gebaseerd op inzicht in jezelf en liefde voor wie jij bent. De lichtfrequenties helpen deze liefde en inzicht in jezelf voort te brengen, welke creativiteit, geluk en heling van het lichaam zal openen.

Lights Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Universal Peace and Balance, Neutraal en in balans zijn, nieuwe keuzes en intuïtie, meer licht en zachtheid.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Messing, koper

Piramides verzamelen energie en richt het in het universum. Ze maakt verbindingen met andere dimensies.
Een piramidevorm stimuleert de stroom van verhoogde energievelden en buigt negatieve energieën (5G) af, zoals ongeordende, disharmonieuze energieën. De werking van een orgonite piramide is o.a. het opschonen van verstorende/negatieve energie uit jouw energieveld, alsmede de ruimte waarin de piramide staat. En daarbij een energieveld creërend dat een hogere, meer gebalanceerde en gezondere staat van 'zijn' doet ontstaan.
Door externe beïnvloeding af te weren, helpt het om je eigen, specifieke gedachten te kanaliseren, door het focussen van de positieve energie IN jezelf.

Orgonite is een mix van metaal, hars en kristallen en zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog, elektromagnetische straling) en bevordert positieve levensenergie. De werking van orgonite in combinatie met de geometrische vorm van een piramide maakt een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft.

De werking van de piramide is optimaal als het wordt uitgelijnd met het Noorden, m.b.v. een kompas. Daar waar alle energiepiramides over de hele wereld op zijn uitgelijnd – dan treedt je piramide via zogeheten leylijnen in contact met een groot krachtveld.

Groenlandiet vormt een deel van de kaap van de Bisschop van Groenland en is 3,8 miljard jaar oud, hij wordt in hetzelfde gebied als Issua en Nuummiet gevonden.
Met oude energieën in zich gecodeerd brengt hij je zorgzaamheid voor de aarde en een leven in harmonie met de natuur bij. Groenlandiet heeft een sterke band met het Devische rijk en helpt bij aardehealing en het uitlijnen van het raster van Moeder Aarde. Het is een mystieke steen met een krachtig Engelencontact, die je in contact brengt met de Engel die jij op een hoger plan bent. Deze visionaire steen verbindt je met de hoogste spirituele gebieden en helpt bij automatisch schrijven. In deze tijd van grote transformatie helpt hij hen die het gevoel hebben dat alles uit elkaar valt, dat niets meer hetzelfde is, hij brengt je weer in contact met wat er in je hart leeft, wat je passies en verlangens zijn en deze te leven. Hij activeert en beschermt je hartchakra en waakt voor mensen die je hart- en milt energie proberen te slurpen.
Hij bevrijdt je van karmische verstrikking, leert je dat je vrij bent. Deze positieve steen keert negatieve situaties om. Groenlandiet vergemakkelijkt astraal reizen, opent de intuïtie en laat zien wat er in je leven nodig is om de ziel te laten groeien. Hij kalmeert woede en irritatie en helpt je emotioneel te herstellen. Ook geeft hij weer veerkracht na een traumatische ervaring.
Hij geeft je een gevoel van welzijn en verbindt je met de wijsheid van het universum. Groenlandiet is steen van liefde, die helpt liefde te verdiepen en je leert onvoorwaardelijk lief te hebben. Hij brengt yin en yang met elkaar in evenwicht. Groenlandiet versterkt leidinggevende kwaliteiten en vastberadenheid. Het helpt mensen die stotteren of neurotisch zijn en kweekt begrip voor hen bij de omgeving. De oorspronkelijke bewoners van Groenland zeggen dat dit kristal je waarschuwt als er gevaar dreigt, d.m.v. een plotseling inzicht.
Groenlandiet is goed voor de ogen, thymus, bindweefsel, skelet, spieren, zenuwstelsel, bijnieren, longen, voorhoofdsholten, hart, spierstelsel, urogenitaal stelsel, bloeddruk, stofwisseling, cholesterol en arteriosclerose. Hij helpt bij huiduitslag en allergieën en verlicht migraine. Ook ondersteunt hij bij ontstekingen. Dit is een echt nieuwe tijdskristal dat ons nu heel behulpzaam kan zijn.

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons en andere draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt, zuivert en ontgift de steen de ruimte waarin de steen geplaatst wordt.
Fysiek versterkt de steen het immuunsysteem, hersteld de emotionele balans, steunt cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, spijsverteringsstelsel en filtratiesysteem, verlicht pijn, werkt verkoelend, ontgift, werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend, optimaliseert de weerstand van de algehele gezondheid.  Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

Nuummiet is een krachtig zuiverende en beschermende steen. Het heeft een sterke connectie met de aarde en onttrekt allerlei vormen van negatieve energie uit het lichaam en de aura, de aarde in. Daarnaast beschermt de steen tegen zwarte magie, vervloekingen en mensen die je slechte dingen toewensen. Het vormt een beschermend schild om de aura en snijdt negatieve connecties door. Nuummiet ruimt tot in de diepste lagen van jezelf en je onderbewuste blokkades, trauma's, angsten, gevoelens van schaamte, verdriet en negatief karma op. Omdat deze negatieve invloeden worden losgelaten, helpt het je in je kracht staan en maakt het jezelf en je intenties zuiver. Nuummiet versterkt je intuïtie en ondersteunt naar binnen gerichte, inzichtgevende meditaties. Het is een goede steen voor healings en waarzeggerij. Het is ook  heel geschikt voor sjamanistisch werk en contact maken met krachtdieren.
Fysiek heeft het een positieve werking op stressgerelateerde klachten, hoofdpijn, slapeloosheid, de zenuwen en de hersenen.

Chrysopaal is zeldzaam en helpt om te openen naar anderen toe. Haalt beklemmende gevoelens van hart en borst weg. Het bevrijdt gevoelens en verbetert je stemming. Chrysopaal zuivert en brengt de energie van een ruimte in balans.
Het ontgift en herstelt de lever, werkt goed tegen infecties en het in balans brengen van de energiebanen in het lichaam.

Geel Turkoois heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Geel Turkoois helpt je om jezelf te vergeven, te accepteren en spijt los te laten. Deze steen brengt ook harmonie in je relatie en verhoogt je welzijn. 
Geel Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het brengt evenwicht: Geel Turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting.
Geel Turkoois werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Geel Turkoois bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde.
Geel Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans. Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Geel Turkoois ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen. Geel Turkoois stimuleert de zuurstofopname van het bloed. Is ook nuttig bij de ziekte van Pfeiffer, reuma, gewrichtsontstekingen en is goed voor de prostaat.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen