Orgonite Piramide met Bladgoud, zilveren Bol, Chrysocolla, stenen-mix

Orgonite Piramide met Bladgoud, Sterling Zilveren Bol, Stenen-mix en Chrysocolla

In de orgonite is een koperen spiraal aanwezig die vanuit de piramide er aan de onderkant weer uit komt. Dit zorgt voor een goede aarding, afvoer en geleiding van de energie. 

Gewicht 325 gram 10 cm x 10 cm x 9,5 cm hoog.

Toegepaste Materialen; Bladgoud, Sterling Zilveren bol Chrysocolla, stenen-mix, Shungite, Toermalijn, Herkimers, Bergkristal, Serpentijn, Amazoniet, Unakiet

Liquid Light Frequencies Healing Arts; 
New Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Universal Peace and Balance, geeft je vertrouwen dat je in balans en vrede kunt leven met de vele nieuwe keuzes en nieuwe werkelijkheden die zich openen voor jou. Het geeft vertrouwen dat je vanuit intuïtie altijd op de juiste plek bent in het juiste moment. Terwijl jij in een meer ontspannen en speelse staat bent, is alles meer in eenheid en afstemming met elkaar. 

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als men weinig energie heeft en zich futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als men nerveus of gespannen is werkt de steen kalmerend en verlicht overprikkeldheid en stress. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen. De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Het bevordert helderheid van geest, maakt creatief en bevordert communicatie. Spiritueel absorbeert het negatieve energie en reinigt en activeert de chakra’s. Fysiek werkt chrysocolla op tal van lichamelijke systemen in. Het werkt ontgiftend, verkoelend, bloeddrukverlagend, koortsverlagend, ontspannend en krampopheffend. Het heeft een positieve werking op lever, schildklier, longen, nieren, darmen, keel, amandelen, artritis en artrose, fibromyalgie, brandwonden, botten, spijsvertering en reguleert de insuline productie. De steen werkt krampopheffend en ontspannend bij (pre)menstruale klachten.

Messing
Koper
Aluminium

Piramides verzamelen energie en richt het in het universum. De punt van de piramide is ook een nulpunt, net als het nulpunt in de aarde waar de kundalinie in ontstaat. Ze maakt verbindingen met andere dimensies. Een piramidevorm stimuleert de stroom van verhoogde energievelden en buigt negatieve energieën af. Orgonite is een mix van metaal, hars en kristallen en zorgt voor een transformatie van negatieve energie (zoals elektrosmog)en bevordert positieve levensenergie. De werking van orgonite in combinatie met de geometrische vorm van een piramide maakt een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft. De orgonite piramide reinigt ook negatieve energie uit jouw energetische veld, alsmede de ruimte waarin de piramide staat. Hierdoor zal de positieve levensenergie weer kunnen doorstromen.

De werking van de piramide is optimaal als het wordt uitgelijnd met het Noorden, m.b.v. een kompas. Daar waar alle energiepiramides over de hele wereld op zijn uitgelijnd – dan treedt je piramide via zogeheten leylijnen in contact met een groot krachtveld.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen